Lifestyle

Komentari 3

Prozirne ženske torbice od plastike u boji i eteričnog pleksiglasa - da, i to postoji

Prozirne ženske torbice od plastike u boji i eteričnog  pleksiglasa - da, i to postoji

Recentna modna povijest kaže da je na scenu plastične torbe, od transparentnog materijala, vratila modna kuća Chanel. Naime, za ljeto 2018. brend je predložio eterične torbe koje su otkrivale apsolutno sve

PVC ima posebno mjesto i u svijetu mode, a relativno nedavno trend je postavila francuska kuća Chanel.

Na modnoj pisti prije pet je godina zabljesnula prozirna torba koja je dalje inspirirala niz dizajnera i brendova, pa smo neko vrijeme naokolo hodali s očitim sadržajem tog svakodnevnog modnog dodatka.

POGLEDAJTE VIDEO: Hit za plažu

No, to nije nova fora, već su prozirne torbe viđene u devedesetima, kad je modna kuća Hermès predstavila kolekciju torbi od vinila.

Ova je kreacija u to vrijeme izazvala mnogo pažnje te im je ujedno poslužila kao pozivnica za njihovu modnu reviju. Naravno, bila je proizvedena u limitiranoj verziji, radi čega se i danas pojavljuje eventualno kao raritet.

Puno prije toga, dizajnerica Elsa Schiaparelli, tijekom tridesetih je godina prošloga stoljeća koristila je krutu prozirnu plastiku na svojim neobičnim, teatralnim kreacijama.

Osim Chanela nedavno je i Louis Vuitton predstavio prozirne torbe, svoje slavne modele Keepall koje obožavaju trendsetteri diljem svijeta.

Od slavnih brendova i Furla je u ovoj priči, neko vrijeme bile su hit njihove Candy torbe, u raznim bojama, napravljene od prozirne plastike.

Pleksiglas torbice zvijezde su večernjeg stila, brendovi ih predlažu kao mala umjetnička djela.

Nerijetko te čvrste torbe imaju dizajn kovčega te otkrivaju nešto jače nijanse, kao što su atraktivni neoni.

Prozirni plastični materijali nerijetko imaju niz tonova, djeluju poput sedefa.

Ako vam ne smeta da svi vide sadržaj torbice - ovo je fora ideja.

Najčitaniji članci