Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Psi su spašenoj mački postali najbolji prijatelji, zajedno šeću

Mačka Azmael sada je pravi član čopora. Ona se igra zajedno s psima koji izuzetno paze da joj ne naštete tijekom igre, a ona čak voli odlaziti i u šetnje s njima

VIDEO

Vatrogasac iz Belgije spasio je malenu mačku prije nekoliko godina i odlučio ju je udomiti. Odveo ju je kući, svojoj obitelji i svojim psima. Nadao se da će mačkicu prihvatiti cijela obitelj, što i jest. 

Mačka Azmael sada je pravi član čopora. Ona se igra zajedno s psima koji izuzetno paze da joj ne naštete tijekom igre, a ona čak voli odlaziti i u šetnje s njima.

'Moj pas je predosjetio potres'
'Moj pas je predosjetio potres'

Supruga od vatrogasca, Nathalie, objavila je sliku njihove sretne obitelji. Na fotografiji se mogu vidjeti sva tri kućna ljubimca kako sjede na cesti i uživaju. 

- Kućni ljubimci na slici su Nimue (njemački ovčar), Azmael (mačka) i Liam (bijeli švicarski ovčar) - rekla je Nathalie za Bored Panda.

Nathaliein suprug pronašao je mačkicu u lokvi krvi nasred ceste. 

- Još uvijek je bila živa, ali teško ozlijeđena. Pokušala je pronaći svoju obitelj, ali nitko nije znao odakle je  došla, pa smo je odveli veterinaru gdje je bila nekoliko dana. Veterinar je rekao da su šanse za preživljavanje vrlo male, ali ipak je preživjela i doveli smo je doma. Već prvog dana kada je došla kod nas, primijetili smo da će biti dobra s našim švicarskim ovčarom Liamom. U početku pas nije bio siguran što bi trebao učiniti s tim malim bićem (Je li to hrana? Nova igračka?), ali nakon nekoliko sati odlučio je da je mačka ipak novi prijatelj. Pobrinuo se za nju. Sada imaju vrlo poseban odnos. Kasnije je također postao najbolji prijatelj s našim drugim psom, Nimueom - rekla je Nathalie.

- Bila sam malo uplašena da će je biti teško odgojiti, ali moja njemačka ovčarka bila mi je fantastična pomoć. Očistila je mačića i nježno se igrala s njim svaki dan. Pretpostavljam da bi bila sasvim druga priča da se svi naši ljubimci nisu slagali - rekla je Nathalie.

On čuva kuću. A kuće više nema
On čuva kuću. A kuće više nema

A njihove šetnje savršen su primjer koliko se dobro slažu. 

- Gotovo svakog jutra, Azmael nam se pridružuje u šetnji. Kao da imamo tri psa. Ali moramo biti oprezni jer Azmael i dalje ne obraća pažnju na automobile na cesti, pa ga moramo brzo uhvatiti i nositi ako vidimo da dolazi automobil. Ne boji se drugih pasa - kaže Nathalie.

Okolina zaista odgovara ovom obiteljskom načinu života. Žive u malom selu sa livadama i šumama oko sebe. 

- Zaista pazimo da ne odemo predaleko od kuće kad je Azmael s nama. Kad želimo ići u dulju šetnju, on mora ostati kod kuće, a obično je jedini način da ostane doma ako ju nahranimo neposredno prije izlaska iz kuće, inače će nas pokušati slijediti - rekla je Nathalie.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje