Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Radionica u Splitu : Procijenite sebe i što u životu želite raditi

a radionicama Coca Cole HBC Hrvatska mladi uče kako se izgraditi... ovdje će naučiti kako dobiti potrebne informacije, kako se umrežiti s ljudima koji im mogu pomoći u karijeri

Coca Cola obrazuje
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1 komentara

Polaznici radionice “Coca-Colina podrška mladima” imali su prilike naučiti kako se umrežiti što bolje, kako iskoristiti ljude koji žele saznati neke nove informacije te kako primiti povratnu informaciju na poslu. 

Radi se o radionicama namijenjenima mladima i nezaposlenima od 18 do 30 godina.  

Na splitskim Gripama proteklog se tjedna (od 11. do 13. travnja) puno govorilo i o životnim vještinama, koje su poslodavcima itekako važne. 

MUDROST GODINA 15 savjeta mlađem sebi: Ne bih se više toliko brinuo oko svega

- Na radionici potičemo razvijanje samosvijesti te učimo kako što bolje predstaviti sebe, prepoznati svoje snage i potencijalne slabosti. Mlade tako učimo da sami sebe procijene, što žele a što ne žele raditi u životu - kaže Kristina Popović Vuić, jedna od predavačica na temu životnih vještina. Dodala je i kako je cilj da mladi s radionica izađu pozitivni te da u tom procesu učine nešto za sebe, da postanu bolji prijatelji, bolji ljudi. Jedna od polaznica, Ines Mlačić (26), nezaposlena je dugo, a za radionicu je doznala na Facebooku. 

- Predavači su bili vrhunski i vrlo elokventni. Naučila sam puno sitnica o kojima inače ni ne razmišljam. Vjerujem da će mi ovo pomoći kod zapošljavanja jer se svako ulaganje u sebe isplati - zaključila je Ines.

coca_cola PODRŠKA MLADIMA Uz poslovne radionice mladima je put do zaposlenja brži i lakši
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message