Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Raj za nostalgičare: U podrumu je složio fantastičnu videoteku

Raj za nostalgičare: U podrumu je složio fantastičnu videoteku

Ovom mužu bilo je dosadno tijekom karantene, a nikako nije htio ženi uređivati kuhinju pa se odlučio okupirati jednim vrlo zanimljivim projektom, a to je videotekom za iznajmljivanje filmova

Supružnici koji objavljuju na TikTok-u pod nazivom The video bunker objavili su video u kojem gledateljima pokazuju svoju videoteku. U videu žena ponosno pokazuje videoteku koju je njezin muž izradio tijekom karantene u njihovom podrumu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Mila Lončar i njene lutke 01:26

U videu je žena ispričala kako je njezin muž jednostavno morao naći zanimaciju koju bi radio u karanteni kako mu ne bi bilo dosadno, a nikako nije htio uređivati kuhinju. Sjetio se vrlo domišljate ideje, a to je da napravi nešto nostalgično. Odlučio je svoj podrum iskoristiti za videoteku za iznajmljivanje filmova te je police ukrasio sa stotinu filmova koje su oni već sve odgledali, zidove sa plakatima, suvenirima, natpisima. 

Osim toga, u videoteci možete kupiti i njihove omiljene grickalice koje oni većinom jedu kada gledaju filmove, a postoji i 'soba za gledanje' s televizorima, dva naslonjača, VHS kasetama i nešto starijim igraćim konzolama.

Video obilaska videoteke skupio je nešto više od 4 milijuna pregleda.

Ljudi su u komentarima bili oduševljeni: 'Ovo je najkul stvar koju sam do sad vidio u cijelom svom životu. Kako nostalgično.'

Bilo je i onih koji su se našalili: 'A gdje su zaposlenici? Bili ste tamo, a nitko vas nije pozdravio?', piše Mirror.