Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
151 komentara

Rashladite pakleno vruć auto bez klime - i to za 10 sekundi

Ako ste već morali ostaviti automobil na suncu, ne sjedajte u njega dok ga ne rashladite, jer je to i neugodno i može biti opasno za zdravlje. Ovdje je način kako to napraviti vrlo brzo...

Foto: Dreamstime
151 komentara

Sjesti u pakleno vruć automobil, ne samo da je vrlo neugodno, već može biti i opasno za zdravlje. Imali klima uređaj ili ne, ovaj trik pomoći će vam da automobil koji je stajao na suncu rashladite za otprilike deset sekundi. Oni koji su isprobali ovu metodu kažu da spušta temperaturu u vozilu za 10-tak stupnjeva. Sve što trebate napraviti je:

  • Spustiti prozor na suvozačevoj strani i zatvoriti vrata
  • Vozačeva vrata otvarati i zatvarati (pogledajte kako u videu).

Također, dobro je na sjedala, posebno ako su kožna, staviti nekakav pamučni materijal (staru majicu, plahtu...) - tako će biti lakše sjesti na njih jer neće biti toliko vruća.

E, DA JE TAKO UVIJEK Jeste li čuli za ljetni penis? I žene i muškarci su oduševljeni

Volan je dobro zaokrenuti u stranu kod parkiranja, tako će, kad se vratite i stavite u početni položaj, najvažniji dio (gdje su vam dlanovi) biti hladan. Uz to, prije napuštanja automobila na mjenjač stavite nekakvu navlaku, može i stara čarapa, pa niti on neće biti toliko vruć kad ponovno sjedne za volan.

Pogledajte u videu kako sve to napraviti:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message