Obavijesti

Lifestyle

Komentari 39

Preuzmite inicijativu i zapalite partnera

Raspametite ga vrućim seksi igricama i intimnom masažom
1

U dugoročnoj vezi ili braku seks s vremenom može postati dosadan, no ne treba puno da biste se vratili u 'divlje vode' Evo nekoliko savjeta za to da ponovo oživite strast i uživate u zajedništvu

VIDEO

Ako vam je seks u vezi ili braku postao dosadan, puno je toga što možete učiniti da se to promijeni. I nemojte samo odmahnuti rukom i reći neka se on/ona potrudi, jer promjene u seksualni život ne uvodite samo zbog partnera,. već zbog - zajedničkog užitka. Dakle: Ako uspijete ponovo probuditi njegovu strast, sve su šanse da ćete se naći u situaciji da navaljuje češće i sa više stila, što može biti ugodno i vama.

POGLEDAJTE VIDEO: Koja vam je najdraža poza u seksu?

Pokretanje videa...

Najdraža poza u seksu? 03:17

A riječ je o promjenama za koje doista nije potrebno puno: Pronađite neki izazovni komad odjeće koji dugo niste nosili, razmislite o ulogama u koje biste se mogli uživjeti i o tome gdje nabaviti odjeću i alat, ili se okrenite onome što provjereno 'pali': povezima, finim mirisnim uljima i ugodnoj opuštajućoj masaži, uz igrice koje pale.

I ne zaboravite: Veliki korak u poboljšanju kvalitete seksualnog života može biti već to da za te aktivnosti izdvojite dodatnih 20-ak minuta, za kvalitetnu predigru, koja može uključiti i samozadovoljavanje pred partnerom. Tako ćete ubiti dvije muhe: Osigurati sebi stimulaciju koja vas provjereno vodi do vrhunca te napaliti partnera. 

I nema više isprike za to da se udvoje dosađujete: Donosimo nekoliko prijedloga o tome kako začiniti seksualni život:    

Preuzmite inicijativu!

Za bolji, drugačiji, češći i kvalitetniji seks pobrinite se sami, nemojte samo čekati da se dogodi. Dočekajte partnera već na ulazu u stan, pa prije nego što stigne pitati za ručak, stavite mu povez preko očiju i dopustite da vas istraži rukama. Poljupci i lagano grickanje pritom su dodatni plus, a ako slučajno proba reći da je gladan, to je dobra prilika za još bolju igru: Neka povez ostane na očima, a vi izaberite nešto fino što će polizati s vaših grudi.   

Mislite da je drugima seksualni život bolji? Postoji razlog za to
Mislite da je drugima seksualni život bolji? Postoji razlog za to

Neka uživa 'samo' u pogledu 

Ne dajte partneru da se oslobodi: Kravata i slična oprema idealni su kao materijal za to da ga vežete za krevet, ili stolac, s kojeg će morati gledati vaš zavodnički ples uz skidanje. Pustite neku dobru glazbu i dopustite da vas ponese. Na taj ćete način vi preuzeti kontrolu nad odnosom, a partner se mora prepustiti i moliti za milost. Ovo bi iskustvo moglo produbiti vaše međusobno povjerenje, no pazite - naravno - da u kući tijekom ove vježbe nema djece ili vaših roditelja.  

Nek vas izlupa po guzi

Nakon što se partner vrati s posla ispričajte mu što sve niste stigli ili ste zaboravili napraviti. Niste skuhali ručak, oribali kupaonicu, ili završili posao, pa ćete i na večer morati sjesti pred kompjuter? Strašno! To su pravi razlozi da vas vaš muškarac nježno namlati po guzi, goloj, ili u bermudama - kako vam je drago. Dakle, prihvatite to da ste bili 'zločesta curica', kleknite na krevet i - izdržite. Takva pozicija mogla bi partnera dodatno uzbuditi zato što ima pregled nad vašim tijelom, a i sva kontrola je u njegovim rukama. 

Vježbe za bolji seks: Prvo slijedi 'leptir' pa 'Supermen' za izdržaj
Vježbe za bolji seks: Prvo slijedi 'leptir' pa 'Supermen' za izdržaj

Masažom do kreveta ili kraja 

Ako ste beskrajno umorni i čini vam se da nemate snage za seks, nemojte se držati seksa kao pijan plota. Posvetite se masaži, kako biste podigli razinu energije i probudili sva osjetila. Ako ne ide, ne mora svaki puta završiti seksom - lezite i naspavajte se. No, kada se probude osjetila, malo kome će biti do drijemanja. Osobito ako iskoristite neki losion za tijelo pobuđujućeg mirisa. dobar izbor je uzajamna masaža - treba samo pronaći pozu iz koje je to moguće. I pripazite: neka ulja ne smiju direktno na kožu, već ih treba pomiješati sa baznim uljem. I oprezno ih nanosite na intimno područje, kako ne biste pretjerali i izazvali iritaciju. 

Nova frizura i gore i dole

Nova frizura uvijek doprinosi ženinom samopouzdanju, pa je najbolji dan za seks onaj nakon frizera. No, nemojte se zaustaviti samo na toj frizuri - uredite intimno područje drugačije nego inače. Velik broj žena tvrdi da je užitak veći ako nemaju dlaka, pa možda možete isprobati tzv. brazilsku depilaciju. Druga je mogućnost da partneru prepustite šišanje. Naravno, ne glave, jer ako vam pokvari šiške, to bi moglo biti nezgodno. Neobična predigra mogla bi unijeti novu dozu uzbuđenja u vezu, a i pomoći će izgradnji povjerenja. I tome da se od srca nasmijete. 

Razgovarajte o svojim željama, od emocionalnih do seksualnih
Razgovarajte o svojim željama, od emocionalnih do seksualnih

Prisjetite se kako je to bilo nekad

Vratite se u prošlost i isprobajte seks u autu. Pretvarajte se da je jedno od vas u potpunosti neiskusno u seksu, a drugi neka mu daje lekcije. Budite precizni, jer želite da partner što bolje nauči aktivnost u kojoj se još ne snalazi: Poučite ga što treba raditi s rukama, što s usnama, kad krenuti rukom gore, kad dolje... Tako možete naučite što uzbuđuje i vas i vašeg partnera, a dosad možda niste znali. S vremenom ćete u tome biti sve bolji, a partner sve zadovoljniji. 

Igre su uzbudljivije ako se igraju gole

Čak i igranje 'Čovječe ne ljuti se' ili igrice 'Na slovo, na slovo...' može biti uzbudljivo ako igrate goli. S pokerom na skidanje ne možete pogriješiti, no tko kaže da vam za igranje 'kaladonta'  treba odjeća? Na početku odredite pravila, tako da, na primjer, onaj tko gubi mora skinuti određeni komad odjeće, izvesti striptiz ili pružiti oralni seks dobitniku, a pobjednik na kraju dobiva sve što poželi, pa ćete vidjeti kud vas to može odvesti, piše Reddit.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'