Obavijesti

Lifestyle

Komentari 71

Razvedeni muškarac: Ovako se treba ponašati prema ženama!

Razvedeni muškarac: Ovako se treba ponašati prema ženama!

Svi znamo da bi se oba supružnika trebala truditi da bi brak bio dobar, a to je na Facebooku potvrdio i muškarac koji se nedavno razveo, a koji je iskreno napisao što je sve 'trebao napraviti drugačije'

VIDEO

 Njegovo je 'priznanje' brzo postalo viralno, a u par ga je dana lajkalo 30 tisuća ljudi, koji su ovaj post podijelili 141 tisuću puta. Evo što razvedeni muškarac savjetuje onima koji su još u braku ili u njega tek ulaze, kako da se ponašaju prema suprugama:

1. Nastavite izlaziti s njom, čak i nakon braka.

Glavna stvar je ju da nikada ne uzimate zdravo za gotovo. Pamtite što ste joj sve obećali onda kad ste ju zaprosili i pokušajte se toga držati, nemojte se 'ulijeniti'. 

2. Zaštitite svoju i njenu ljubav

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pobrinite se za svoje srce jednako kao i za njezino; volite svijet, ljude oko sebe, volite sebe, ali zadržite posebno mjesto u svom srcu u koje nitko nema uvid osim vaše žene. 

3. Nastavite se stalno zaljubljivati ​​u nju 

Ljudi se mijenjaju, a ni vi niste iznimka. Oboje ste već drugačiji nego ste bili kad ste se tek vjenčali. Promjene su neizbježne pa se stalno iznova borite da joj ponovno osvojite srce, inače će ga dati nekom drugom.

4. Ne pokušavajte je promijeniti

Vaš zadatak je da je volite onakvu kakva jest. Ako se slučajno promijeni, trebali bi je prihvatiti takvu, bez obzira na to kakva je postala i jeste li to htjeli ili ne.

Što najdraža poza otkriva o muškarcu i onome što osjeća?
Što najdraža poza otkriva o muškarcu i onome što osjeća?

5. Vidite u njoj ono najbolje svaki dan

Usredotočite se na ono što volite kod nje i te će se stvari razvijati; ako se usredotočite na ono što vam se ne sviđa ili na nešto što vas živcira, ojačat ćete negativnu emociju.

6. Nikad je nemojte kriviti za nešto drugo što vas živcira

To su vaše emocije, pa ih pokušajte i zadržati za sebe. Samo zato što vas nešto iz vanjskog svijeta ljuti (posao, prijatelji, i sl.) ne znači da ona mora svjedočiti vašim negativnim emocijama. Nosite se s negativnostima - a od nje možete zatražiti savjet ili empatiju. 

7. Kontrolirajte svoje emocije

Nije njezin zadatak da vas učini sretnim, a ne može vas ni učiniti tužnim. Vi ste dužni pronaći vlastitu sreću i podijeliti je s njom. Radujte se životu, uživajte u odnosu s njom i nikada nemojte pretjerano reagirati.

8. Ostanite djetinjasti

Ne shvaćajte život previše ozbiljno. Zapamtite da nam svima treba vrijeme za opuštanje i puno smijeha koji će nam olakšati život. 

9. Nemojte ju mijenjati

Ne pokušavajte 'ispraviti' stvari kad se ona osjeća frustrirano ili uzrujano - sve što trebate jest biti joj podrška i reći joj da je sve u redu. Pobrinite se da je čujete i da je ona toga svjesna, i da je podsjetite da ste vi taj na koga se uvijek može osloniti. Ženske emocije su poput plime i oseke - jednog dana su visoke, sljedećeg dana su niske. I nikad ju ne osuđujte i ne bježite od razgovora, pogotovo kad je uzrujana. Budite prisutni, ostanite jaki i uvjerite je da je nećete napustiti.

Stari recepti: Drži se 'ladovine' i nemoj vruć 'ladne' vode pit...
Stari recepti: Drži se 'ladovine' i nemoj vruć 'ladne' vode pit...

10. Budite prisutni

Ne trebate joj dati samo svoje vrijeme, već i pažnju, fokus i dušu. Očistite um i glavu od svega kad ste s njom. Tretirajte je kao kraljicu jer je ona kraljica vašeg srca.

happy young married couple moves to new apartment

11. Njegujte njene osjećaje

Naučite sve načine na koje se ona osjeća potrebnom, voljenom i važnom. Zamolite svoju ženu da napravi popis od deset stvari koje joj mogu pomoći da se osjeća lijepo i slijedite ovaj popis kako bi se ona uvijek osjećala kao kraljica.

12. Nemojte se ponašati kao kreten

A u isto vrijeme, nemojte se bojati biti kreten jer svi griješimo. Ni vi ni ona tako niste iznimke. U svakom slučaju, pokušajte u najvećoj mogućoj mjeri ograničiti i umanjiti svoje greške te naučiti lekcije iz prijašnjih.  Ne biste trebali biti savršeni, ali barem pokušajte da ne budete 'previše glupi'.

13. Budite joj voljni dati svoju muškost

Budite spremni seksualno je voljeti i biti muškarac za nju. I pobrinite se da vam u potpunosti vjeruje.

14. Budite ranjivi

Ne morate biti jaki cijelo vrijeme. Podijelite s njom svoje osjećaje, brige, pa čak i strahove i greške koje ste napravili.

15. Treba joj prostora, dajte joj ga

Žene su savršene u davanju, ali ponekad trebaju ono vrijeme za sebe, da se njeguju i tako dođu do izvora svojih dobrih emocija. Dajte svojoj ženi priliku da se odmori kad postane umorna od služenja vama i djeci, pa čak i sebi. Vjerujte mi, vratit će ti se s još više energije, ponovno usmjerena i obnovljena u svakom smislu.

16. Budite otvoreni i iskreni 

Moći ćete izgraditi povjerenje samo ako ste spremni podijeliti sve s njom, uključujući i stvari koje inače ne želite dijeliti. Potrebna je hrabrost za to jer nitko ne može znati hoće li se ovom drugom svidjeti i naša tamna strana. No ako želite osjetiti sve dimenzije njezine ljubavi, pokažite joj tko ste zapravo.

Moja sijeda kosa je moja snaga, napokon se osjećam poželjno
Moja sijeda kosa je moja snaga, napokon se osjećam poželjno

17. Nastavite se zajedno razvijati 

Mišići postaju slabi ako ne vježbate, mozak postaje manje 'brz' ako prestanete učiti, pa i vaš odnos postaje slabiji ako ne radite na njemu. Pronađite nešto što oboje volite, postavite zajedničke snove i ciljeve i radite na njima.

themoviedb.org

18. Oprostite odmah

Nikada nemojte uživati ​​u zamjerkama - ostavite ih u prošlosti. Ako se i dalje držite za njih, usidrit će vaš odnos i zadržavati ga.

19. Novac nije vrijedan brige

Novac je igra, stoga pronađite svoje metode i načine da ga osvojite. Postanite suigrači, pronađite načine kako zaraditi i krenite. 

20. Odaberite ljubav ... uvijek!

Neka vam  ljubav uvijek bude prioritet. To je možda najvažniji savjet - ako tako uvijek radite, ne postoji ništa što bi moglo uzdrmati vaš odnos. Ljubav uvijek pobjeđuje, kaže razvedeni muškarac za Bright Side

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...