Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Razvedeni tata prvo je krenuo otpustiti dadilju kao 'najgoru ikad', a onda ju je oženio

Razvedeni tata prvo je krenuo otpustiti dadilju kao 'najgoru ikad', a onda ju je oženio

Sve je počelo kad se Ben razveo i dobio puno skrbništvo nad djecom. Očajnički mu je trebao netko tko će brinuti o djeci i kućanstvu. Krystle mu se javila, a on ju je odmah zaposlio

VIDEO

Bila je najgora dadilja koju sam ikad zaposlio. Užasno je kuhala, bila je neuredna i očajna u pranju rublja, ali moja djeca su je voljela, prisjetio se Ben (49).

Krystle Romano (29) i Ben upoznali su se 2014. godina kad ju je zaposlio kao dadilju za svoje troje djece. No ubrzo ju je poželio otpustiti. Bio je samohrani otac i nije stizao sve napraviti sam.

POGLEDAJTE VIDEO Svećenik je na misi priznao da se zaljubio:

Pokretanje videa...

Svećenik na misi priznao da se zaljubio 01:14

- Brzo nakon što smo je zaposlili razgovarao sam sa svojom kćeri Francescom o tome kako Krystle ne radi dobro i plaćam je uzalud. Ali, Francesca je plakala i molila me da je ne otpustim. Rekla mi je da je Krystle jako draga i zbog nje se ponovno osjeća kao djevojčica. To mi je definitivno privuklo pozornost. Krystle nije bila dobra domaćica, ali mi se svidjelo što usrećuje moju djecu - dodao je.

Francesca ju je spasila od otkaza. Zamolila je oca neka ostavi dadilju još neko vrijeme s njima. Na kraju je kod njih ostala, čini se, zauvijek.

Krystle i Ben su se zaljubili, a vjenčali u studenom 2017. On je bez problema prihvatio njezinog sina iz prethodne veze koji danas ima deset godina, zove se Kashton.

Iako je razlika u godinama među njima velika i prolaznici često misle da mu je kći, a ne supruga, par živi sretno na Long Islandu u New Yorku.

Sve je počelo kad se Ben razveo i dobio puno skrbništvo nad djecom. Očajnički mu je trebao netko tko će brinuti o djeci i kućanstvu. Krystle mu se javila, a on ju je odmah zaposlio, činila mu se ok.

- Na početku sam vrlo malo razgovarao s Krystle. Nisam želio imati taj osobni odnos s njom jer sam je zaposlio kao dadilju i želio sam da naš odnos bude strogo profesionalan - prisjetio se Ben.

U sjećanje mu se, kaže, dobro urezao trenutak kad ju je zapazio kao ženu.

- Krystle me privukla kad sam je jednog dana ugledao dotjeranu za izlazak. Sam sebi sam govorio: 'Ne', ali sjeme je već bilo posađeno. Počeli smo više pričati pa sam nju i njezinog sina pozvao kod nas za Božić. Tad smo se stvarno jako zbližili - rekao je.

- Mnogi ljudi pretpostavljaju da sam zaposlio Krystle jer je bila lijepa i želio sam se spojiti s njom ili tako nešto, ali to uopće nije istina. Kad smo se upoznali ona je imala 23, a ja 43 godine i bili smo u potpuno različitim filmovima. Naša ljubav nije bila planirana - nastavio je.

Pogledajte video o njihovoj vezi, vjenčanju... koji su objavili na TikToku:

- Neki čak Krystle nazivaju sponzorušom, ali to je daleko od istine. Nisam imao puno novca kad sam je upoznao. Danas je zovem svojom sretnom amajlijom jer je moj posao procvjetao tek kad smo počeli izlaziti - dodao je.

'Žena me je ostavila nakon 43 godine braka zbog muškarca kojeg je upoznala na internetu'
'Žena me je ostavila nakon 43 godine braka zbog muškarca kojeg je upoznala na internetu'

I ona se prisjetila neugodnih komentara.

- Pojedinci mi znaju reći da naša veza neće trajati te da će me Ben ostaviti zbog nove dadilje. Ali, nas dvoje smo dugo zajedno. Volim Benovu djecu kao da su moja, uvijek mi se mogu povjeriti i oni to znaju - rekla je Krystle pa se nasmijala i dodala kako joj se Ben u početku uopće nije sviđao, čak joj je prilično išao na živce dok je radila za njega.

Prisjetila se i tog Božića kad su se zbližili.

- Pozvao je mene i sina, ali nisam imala namjeru pojaviti se tamo. No, djeca su me molila da dođem. Kad sam došla, bila sam dirnuta svim poklonima koje je Ben kupio mom sinu. To je bila prekretnica. Shvatila sam da je fin dečko. Nakon Božića djeca su otišla na Floridu vidjeti obitelj, a ja sam mu kasno navečer poslala poruku s pitanjem kako su djeca. Nastavili smo se dopisivati i na kraju otišli na spoj. Dugo smo tajili našu vezu od djece jer smo htjeli shvatiti što smo i gdje smo, koliko je to sve među nama ozbiljno - ispričala je.

Rodila je dijete bez ruku i nogu, pogledajte kako izgleda danas
Rodila je dijete bez ruku i nogu, pogledajte kako izgleda danas

Djeca su na kraju sama shvatila o čemu se tu radi kad ju je Ben bez razmišljanja uhvatio za ruku u autu. Od sreće su počela vrištati i skakati. Kasnije su im priznala da su se potajno nadala njihovoj vezi jer su Krystle jako zavoljela.

Njegova djeca iz prvog braka su Francesca, Julianna i Sal, a danas imaju 22, 19 i 17 godina, prenosi Daily Mail

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja