Lifestyle

Komentari 2

Recept za Kinder Bueno Truffles: Gotovi su za čas i nema pečenja

Recept za Kinder Bueno Truffles: Gotovi su za čas i nema pečenja

Kinder Bueno čokoladice stavite u vrećicu i smrvite ih s bocom ili valjkom za tijesto. Dodajte im 60 g krem ​​sira i pomiješajte u smjesu od koje onda radite kuglice

Mama Eloise Head podijelila je na Instagramu recept i video upute za vlastiti Kinder Bueno Truffles, a za slatku poslasticu, piše, trebate samo nalomljenu čokoladu, krem ​​sir i bijelu čokoladu.

POGLEDAJTE VIDEO o talijanskom 60 metara dugom kolaču od jagode:

Za Kinder Bueno Truffle trebate:

Počnite tako da Kinder Bueno čokoladice stavite u vrećicu i smrvite ih s bocom ili valjkom za tijesto. Dodajte im 60 g krem ​​sira i promiješajte. Na vrh žličice uzmete malo smjese i uvaljate je u kuglu. Stavite ih u zamrzivač na pola sata dok radite ostatak.

- Sad treba rastopiti 120 g bijele čokolade i preliti s njom kuglice pazeći da su potpuno prekrivene - piše Eloise, a nakon toga rastopite još 50 g Kinder čokoladica i pospite malo po svakoj kuglici.

Za ovaj vam desert ne treba ni pećnica, a kad se usavršite možete lako napraviti i druge slične slastice poput Oreo keksa - piše ova mama i dodaje da je za recept koji je mnoge oduševio potrebno oko sat vremena.

Najčitaniji članci