Video

Komentari 3

Torte su im trebale biti kao kod 'profića', a ovako su im ispale...

Torte su im trebale biti kao kod 'profića', a ovako su im ispale...

U 75 minuta kandidati showa 'Deserti od oka' moraju iskopirati tortu, odnosno remek-djelo kojeg su ispekli vrhunski slastičari Lada i Antun. Lorena je bila uspješna, a Dejan je cijelu produkciju nasmijao do suza

Na društvenim mrežama često se divimo gigantskim tortama na pet katova, s tičino masom, deset krema i biskvita s nekoliko okusa, bombonima, raznim čokoladicama, figuricama likova iz naših najdražih animiranih filmova i ostalim čarolijama. Priprema takvih torti zahtijeva stručno znanje, vrijeme, strpljivost i ogromnu volju.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SHOWA 'DESERTI OD OKA': Lorena je nožem prijetila Kotigi!

U slastičarskom showu 'Deserti od oka' na YouTube kanalu 24sata i na Facebooku 24sata naše kandidati izazvali smo da naprave slasne torte kakvima se najčešće divimo u najboljim slastičarnicama. Moraju iskopirati torte vrhunskih slastičara Lade Osredečki i Antuna Kocijana. U trećoj epizodi najecatelji Lorena Mihelčić i Dejan Nemčić nisu se baš proslavili, no obje torte su bile jestive. Bez obzira što je pola dekoracija otpadalo na setu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U trećoj epizodi showa kandidati su imali zadatak iskopirati tortu na temu Jurskog parka. Figurice s dinosaurima i drvećem oduševile su sve na setu, ali ne i Lorenu Mihelčić i Dejana koji su znali što ih sve čeka. Za kopiranje su imali svega 75 minuta, a kaos koji su ostavili u kuhinji svjedoči o tome koliko su imali težak zadatak.

- Ja ne mogu voditi ovu emisiju. Pogotovo kad ti radiš ovo što radiš -  rekao je voditelj Dean Kotiga, koji se nije prestajao 'cerekati'. A kako i ne bi. Dejan u svoju tortu nije mogao ukomponirati niti jednu figuricu, a Lorena se koliko toliko snašla. Torta je bila ukusna, dinosauri na mjestu i zbog toga je odnijela pobjedu.

U prvoj epizodi showa natjecali su se Dino More i Ana Ćapalija. Imali su zadatak ispeći tortu s figuricama zaljubljenog para u letećoj košari. Dino je, unatoč Aninoj upornosti, ipak na kraju pobijedio.

- Kad me žena vidi, morat ću stalno raditi slastice - našalio se.

Show pratite na YouTubeu i Facebooku 24sata.  

POGLEDAJTE 1. EPIZODU SHOWA 'DESERTI DO OKA':