Lifestyle

Komentari 1

Recept za Kinder Bueno Truffles: Ukusan desert gotov u tren oka

Recept za Kinder Bueno Truffles: Ukusan desert gotov u tren oka

Za ovaj desert ne treba pećnica, a najbolja stvar je to što za pripremu treba oko sat vremena. Kad se usavršite možete lako napraviti i druge slične slastice poput Oreo keksa

Mama Eloise Head podijelila je na Instagramu recept i video upute za vlastiti Kinder Bueno Truffles, a za slatku poslasticu, piše, trebate samo nalomljenu čokoladu, krem ​​sir i bijelu čokoladu.

POGLEDAJTE VIDEO: Realistične slastice

Za Kinder Bueno Truffle trebate:

Priprema:

Počnite tako da Kinder Bueno čokoladice stavite u vrećicu i smrvite ih s bocom ili valjkom za tijesto. Dodajte im 60 g krem ​​sira i promiješajte. Na vrh žličice uzmete malo smjese i uvaljate je u kuglu. Stavite ih u zamrzivač na pola sata dok radite ostatak.

- Sad treba rastopiti 120 g bijele čokolade i preliti s njom kuglice pazeći da su potpuno prekrivene - piše Eloise, a nakon toga rastopite još 50 g Kinder čokoladica i pospite malo po svakoj kuglici.

Za ovaj vam desert ne treba ni pećnica, a kad se usavršite možete lako napraviti i druge slične slastice poput Oreo keksa - piše ova mama i dodaje da je za recept koji je mnoge oduševio potrebno oko sat vremena.

Najčitaniji članci