Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Recept za specijalitet koji će zadovoljiti i najizbirljivija nepca

Recept za specijalitet koji će zadovoljiti i najizbirljivija nepca

U svojoj završnici, Chill&Grill vam donosi program uz koji ćete lako spojiti gastronomski užitak s vrhunskom glazbom. Za početak, neka vikend krene s ukusnim specijalitetom koji je pripremio poznati chef

Podravkin chef, Zoran Delić u live javljanju na Facebooku 24sata dao nam je sjajnu ideju što pripremiti ovaj vikend. Čak iako niste profesionalac u kuhinji, kad pogledate video, shvatit ćete da je priprema jela vrlo jednostavna, a uz savjete chefa Delića - ne možete pogriješiti. Ova mediteranska kombinacija uključuje nekoliko zdravih namirnica, a priprema ne traje više od sat vremena.

Za glavno jelo pripremite malu plavu ribu i inćune koje ćete marinirati, a potom nanizati na grančice ružmarina. Nakon što se riba ispeče prelit ćete ju s mješavinom soka od limuna, češnjak, peršina i maslinovog ulja.

Za mediteransku salatu trebat će vam mladi krumpir i luk, cherry rajčice, crveni grah, masline, a da bi salata bila sočna svakako joj treba pridodati preljev od vinskog octa, maslinovog ulja, papra, malo soli i Senfa Gold od Podravke. Kako pripremiti ovo jelo pogledajte u videu koji slijedi.

RAŽNJIĆI OD PLAVE RIBE S MEDITERANSKOM SALATOM

Dajemo vam  rič... da vas u 14:45 čeka vrhunski koncert!

Točno u 14:45, u Gradskom kazalištu mladih Split, koncert će održati popularna grupa Dalmatino čiji su hitovi među najslušanijim pjesmama na domaćoj glazbenoj sceni. Koncertu se jednako vesele i članovi benda, kojima je ovo prvi nastup nakon što su započele epidemiološke mjere. Naravno, snimku prijenosa uvijek možete pogledati na Facebooku 24sata.

Pokretanje videa...

00:15

- Neizmjerno smo sretni što ćemo zabavljati brojne slušatelje. Drago nam je što se polako vraćamo u normalu, s guštom ćemo svirati sat vremena i pozivamo vas sve da nam se pridružite putem Facebooka. Mi ćemo se potruditi da koncert bude baš kao da ste svi zajedno ispred naše bine - poručuje Ivo Jagnjić, glavni vokal i gitarist grupe Dalmatino koji će još s četvoricom članova (bubnjar Zdravko Sunara, klavijaturist Ante Gašpardi te gitaristi i prateći vokali Miro Alduk i Vedran Gavrić) održati pravi glazbeni spektakl.

Pokretanje videa...

00:14

Poslušajte uživo spoj housea i violine

Još jedno glazbeno iznenađenje stiže nam iz agencije Urbani eventi, a riječ je o poznatom radijskom DJ-u Dinku Putriću i violinistici Avi Fay. Oni će u jedinstvenom party doživljaju spojiti naizgled nespojivo te vam u skladu sa svjetskim trendovima donijeti najbolju house glazbu u kombinaciji sa zvukom violine. Savršen ambijent house ritma odvest će vas u sasvim novi klupski svijet. 

Lokacija nastupa je tradicionalno Swanky bar,  a svi oni koji u gastro-glazbenom programu žele uživati uživo, mogu doći i na samu lokaciju, sljedeći upute ponašanja u prostoru koje je definirao krizni stožer. Ostali nastup mogu pratiti u prijenosu uživo na kanalima 24sata.

Chill&Grill nagradni natječaj traje još danas!

Ne zaboravite i na veliki nagradni natječaj koji traje još danas do ponoći jer u njemu možete osvojiti bogate i vrijedne nagrade. Dovoljno je samo da pošaljete fotku svog roštilja, a mi ćemo nagraditi one koji su pritom bili najkreativniji.

Prva dva sretna dobitnika osvajaju Pevexov roštilj na ugljen i set za roštiljanje, Chill&Grill mix paket Podravka začina za odličan roštilj te Ravlić karticu za kupnju svježeg mesa za roštilj.

Sljedećih 8 najoriginalnijih fotografija nagrađujemo Chill&Grill duo paketom Podravka začina i Ravlić karticom za kupnju svježeg mesa. Dok posljednjih 40 kreativaca osvaja Podravkine Chill&Grill pakete začina za odličan roštilj. Otvorite sezonu roštiljanja na najbolji mogući način! Požurite s prijavom i kliknite ovdje.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill MajstorVegetacoolinarika.comMesna industrija RavlićKTCPevex i Karlovačko.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'
ŠTO MISLITE O IDEJI?

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'

Amerikanci Marcy Donnelly (50) i Chris Buerger (52), spojili su svoja prezimena kada su se vjenčali 2000. godine. Kažu da je počelo kao šala, no na kraju im sve ima smisla
'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom