Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
94 komentara

Rođen prerano i 'bez crijeva', liječnici su rekli da nema nade

Govorili smo mu koliko ga volimo i koliko nam je žao što mu ne možemo pomoći, ispričao je otac i dodao da je sreća što su ipak potražili drugo mišljenje u bolnici u Indianapolisu

94 komentara

Rowan Breyts se rodio tri mjeseca prerano, 11. travnja ove godine u SAD-u. Bio je vrlo malen i krhak, težio je svega oko pola kilograma.

Objavljuje Jess NovaPonedjeljak, 16. travnja 2018.

Par dana nakon rođenja liječnici su mu dijagnosticirali nekrotizirajući enterokolitis, agresivnu infektivnu bolest koja oštećuje i uništava crijeva. 

Objavljuje Daniel BreytsUtorak, 5. lipnja 2018.

Njegovim roditeljima Danielu Breytsu i Jessici Novac rekli su kako je šansa da će preživjeti manja od jedan posto te da se oproste od svoje bebe. Objasnili su da su mu crijeva toliko uništena da neće moći jesti i dobivati hranjive tvari, i neizbježno će umrijeti, a premalen je za transplantaciju. Roditelji su bili shrvani.

Objavljuje Daniel BreytsUtorak, 5. lipnja 2018.

- Bez tankog crijeva nikada ne bi mogao jesti. Bila je to smrtna kazna. Poljubili smo ga i plakali. Govorili smo mu koliko ga volimo i koliko nam je žao što mu ne možemo pomoći - ispričao je otac i dodao kako se mališan nije želio predati tek tako, a niti oni.

REKLI DA MU NEMA SPASA 'Naše čudo': Isključili aparate, a beba je nastavila sama disati

- Jess i ja smo nakon toga dugo razgovarali. Odlučili kako nećemo odustati od njega. Obratili smo se drugoj bolnici u kojoj su nam rekli da će preuzeti njegov slučaj - rekao je Daniel.

He's all done with surgery! He did really well. They removed a small section of non viable bowel and removed some...

Objavljuje Jess NovaSrijeda, 6. lipnja 2018.

Puni nade pojurili su u Riley's Children Hospital u Indianapolisu. Tamo su bebu pregledali, a vijesti su bile puno bolje. Crijeva nisu bila u tako lošem stanju i postojala je dobra šansa da preživi. Rekli su da dječak ima puno zdravih dijelova crijeva i spomenuli su mogućnost transplantacije. 

- Rekli su da su vidjeli puno ružičastih dijelova crijeva, a to je upravo suprotno onome što su nam rekli u prvoj bolnici - rekao je Daniel.

Objavljuje Jess NovaPetak, 24. kolovoza 2018.

U bolnici je na liječenju proveo sedam mjeseci, stanje mu je bilo sve bolje i bolje pa su liječnici nedavno presretnim roditeljima dopustili da svoje dijete odvedu kući. Sada teži oko sedam kilograma, a roditelji se šale da 'raste poput korova'.

Soooo we are going to be on the Indianapolis morning news on **Tuesday (it was changed)! It will be on Fox 59/ CBS for a...

Objavljuje Jess NovaUtorak, 4. prosinca 2018.

- Kada se sjetim kako je malen i slab bio, i koliko toga je preživio, iskreno mogu reći da je on pravo božje čudo - rekao je otac, a majka dodala kako je 'on njezin heroj nakon toliko toga što je proživio' - prenosi Fox News.

Što vam donosi horoskop za sljedeću godinu: Evo koji će vam biti sretan broj kojim se morate voditi

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message