Lifestyle

Komentari 78

Samo jedan horoskopski znak se može slagati baš sa svima

Samo jedan horoskopski znak se može slagati baš sa svima

Ovaj znak Zodijaka se sa svima drugima slaže bez drame, odlični su i lojalni prijatelji, zabavni tijekom izlaska, a i mnogi ih vole kao kolege na poslu

Govorimo o Ribama. Ovaj promjenjivi vodeni znak fokusiran je na emocije i empatija im je na jako visokoj razini. Ribe se doslovno mogu 'staviti u svačije cipele'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ribe kao prijatelji

Kao prijatelji, Ribe su iznimno realne i pouzdane. Sa svojom 11. kućom u kojoj vlada Saturn, planet pravila i odgovornosti, jako ozbiljno shvaćaju prijateljstva i društvo. Jednom kada vam Riba postane prijatelj, očekujte da je to 'na duge pruge'. Često preuzimaju i vodeće pozicije u školi i na poslu. Zemljani znakovi često Ribe smatraju za najboljeg prijatelja.

Ribe kao članovi obitelji

Ribe su posljednji znak Zodijaka i zbog toga često djeluju kao da imaju 'staru dušu' te mudrost koja nadilazi njihove godine. U djetinjstvu, na obiteljskim okupljanjima često ih se može vidjeti kako razgovaraju sa starijim članovima obitelji, umjesto da s ostalim klincima jurcaju po dvorištu. Kada odrastu, to se mijenja i poprimaju više dječjih osobina te su uvijek oni koji potiču zabavu i igru.

Njihovim sektorom doma i obitelji vlada Merkur, promjenjivi planet komunikacije, pa Ribe mogu preuzeti bilo koju ulogu koja je potrebna unutar grupe. Njihovu radost življenja najviše cijene zračni znakovi.

Ribe na spojevima

Ribe vole ljubav. Iako su na glasu kao introvertirani i teško se otvaraju, jednom kada izađu na spoj, pravi su užitak. Njihovim sektorom romanse i zadovoljstva vlada Mjesec, planet užitka i života u sadašnjosti. Ribe intuitivno znaju što raditi i kamo ići. U romantičnim vezama najbolje se slažu s drugim vodenim znakovima.

Ribe kao kolege na poslu

Iako imaju reputaciju da žive 'u oblacima', Ribe zapravo jako dobro rješavaju probleme u uredu. Kako njihovim poslovnim sektorom vlada Sunce, ponekad plahe Ribe lako mogu preuzeti kontrolu nad sastancima i projektima. Uz to su jako lojalni i borit će se do kraja za kolegu koji treba dobiti povišicu. Svi ih žele u svom timu. Vatreni znakovi ih posebno cijene kao kolege.

Zaključak je da se Ribe mogu prilagoditi svakoj situaciji. Njihov blagoslov, ali i prokletstvo je što se sa svima pokušavaju povezati na njihovoj razini. Iako se zbog toga Ribe često mogu pitati koji je njihov pravi identitet, zbog toga se jako lako družiti s njima. Niti jedan drugi znak nije toliko voljan žrtvovati vlastite potrebe za dobrobit grupe i sagledavati situaciju iz različitih perspektiva, piše Yahoo!Life.

Najčitaniji članci