Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Sandale su hit: Nose se velike kopče, potplati i ‘kitten’ peta

Sandale su hit: Nose se velike kopče, potplati i ‘kitten’ peta
10

Elegantne ili sportske, tanke ili one s debljim đonom, sandale su omiljena i nezaobilazna ljetna obuća. Sandale su vrlo praktične za svaki dan, a izgledaju jako chic

VIDEO

Skidanje proljetne zatvorene obuće i prelazak u sandale nakon friške pedikure poseban je trenutak svake godine, osobito ako iz ormara izvučete genijalne sandale na koje ste zaboravili, ili još bolje, počastite se novim parom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Preminula je modna ikona Iris Apfel: Imala je 102 godine 00:49

Ove sezone nose se razni modeli, a oni koji na prvom mjestu imaju udobnost i praktičnost popeli su se na vrh trendova. Sandale s dva remenčića i kopčama u stilu Birkenstockica su ove godine ‘must have’, a možemo ih pronaći u raznim vodootpornim, plastičnim i kožnim varijantama.

storyeditor/2024-07-02/C_bershka_39_99_eura.png

Odlična su opcija za razne stilove, jer se nose i one odvažne sa zakovicama, sportske s debljim potplatama i tanje, elegantnije varijante koje super idu uz haljine.

Ipak, ne smijemo zaboraviti niti klasične elegantne sandale s tankim remenčićima, kao ni one koje imaju malu, kitten petu, za žene koje bez potpetica jednostavno ne mogu.

Nose se i već neko vrijeme popularne sandale koje izgledaju kao da su zavezane u čvor ili mašnu, a za one zaigranije, tu su razne špagerice u šarenim bojama koje se mogu vezati na mnoštvo načina.

Novi modni trend na pomolu: Nautički stil je preplavio svijet
Novi modni trend na pomolu: Nautički stil je preplavio svijet

Ponovno su hit i sandale koje pridržavaju stopalo i samo palac, a osobito su popularne one s metalnim dodacima.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Što sat rođenja govori o vama?
OPIS KARAKTERA

Što sat rođenja govori o vama?

Osim što otkriva podznak u horoskopu, sat rođenja pomaže prepoznati specifične osobine. Proučite svoje vrijeme rođenja ili ono bliskih osoba i provjerite odgovaraju li opisi karaktera stvarnosti