Obavijesti

Lifestyle

Komentari 49

Savjeti za žene: 'Seks za jednu noć može biti odlično iskustvo'

Savjeti za žene: 'Seks za jednu noć može biti odlično iskustvo'

Podići temperaturu u spavaćoj sobi ne treba značiti da morate kupiti seksi igračke ili vibrator, već mogu poslužiti i male stvari poput čipkastog donjeg rublja, haltera...

VIDEO

- Žene trebaju odlučniji pristup u ostvarivanju svojih seksualnih želja. Prije 50 godina to nisu mogle, stoga se moderne žene trebaju za to pobrinuti. One trebaju znati kako funkcionira njihovo tijelo i što ih uzbuđuje te to sve podijeliti s partnerom. Time mu pokazujete kako imate potpuno povjerenje u njega - govorila je dr. Shirley Zussman, poznata seksualna terapeutkinja u New Yorku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Omiljena poza otkriva kakav ste par 00:42

Ženama je savjetovala:

Seks treba biti na prvom mjestu

Užurbani način života šteti seksualnom, pa se ljudima često dogodi da zaborave koliko se već dugo nisu seksali. Seks zbližava, a ako ne možete pronaći vremena jednostavno napravite kalendar vrućih susreta.

Pripremite utočište za seks

Poslovno okruženje polako se uvuklo u spavaću sobu u kojoj se nalaze računala, TV i mobiteli. To remeti seksualni život i podiže razinu stresa. Stoga je to sve najbolje maknuti i stvoriti romantično okruženje u kojem se možete u potpunosti posvetiti sebi, piše Women's Health.

Moderna ljubav - zbog ovakvog ponašanja zaboravite drugi spoj
Moderna ljubav - zbog ovakvog ponašanja zaboravite drugi spoj

Fantazije su dobrodošle

Podići temperaturu u spavaćoj sobi ne treba značiti da morate kupiti seksi igračke ili vibrator, već mogu poslužiti i male stvari poput čipkastog donjeg rublja. Sama činjenica da se trudite partnera će uzbuditi, a pomoći mogu i fantazije. Ono što se odvija u vašoj glavi, a pomaže vam u krevetu dobrodošla je strategija.

Žene uzbuđuje i sado-mazo

Istraživanja su potvrdila da žene uzbuđuju vezivanje i sado-mazo igrice, pa ne čudi što je knjiga "50 nijansi sive" postala pravi hit. Sasvim je u redu probati nešto takvo, ako vas to zanima. To samo može dodatno začiniti vaš seksualni život.

Seks za jednu noć može biti odlično iskustvo

Seks za jednu noć može biti fantastično iskustvo, rekla je dr. Zussman. Možda ne toliko ispunjavajuće kao seks u predanoj vezi, ali odličan izbor ako je to ono što obje strane traže. Važno je samo koristiti zaštitu.

Gledanje filmova u paru odlično je za vezu, ali - na pravi način
Gledanje filmova u paru odlično je za vezu, ali - na pravi način

Nemojte zaboraviti na predigru

Oralni seks i nježno dodirivanje osnova je dobrog seksa zato što su brojne erogene zone nevezane uz samu penetraciju. Predigra čini pola seksa i ne smije se je podcjenjivati.

Nemojte brinuti o seksu, djelujte

Ako se bojite da će seks postati sporedna stvar u vašim životima, stavite seks na prvo mjesto. Seksualna želja je kod žena osobito jaka što znači da one mogu pomoći svojim partnerima da ni njihova ne jenjava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa