Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Lažni preplanuli ten: Dovedite ga do savršenstva u koracima

Lažni preplanuli ten: Dovedite ga do savršenstva u koracima
1

Ukoliko se bojite neravnomjernih mrlja, umjesto spreja birajte kremu za samotamnjenje, a naučite i kakvim pokretima te kojim smjerom je najbolje nanijeti

VIDEO

Kako biste postigli savršen ten, prvo pripremite kožu pilingom. Umasirajte ga kružnim pokretima na problematična mjesta kao što su gležnjevi, koljena i laktovi. Da biste izbjegli ružne mrlje, depilirajte se prije stavljanja sredstva za samotamnjenje. No ako imate osjetljivu kožu, depilaciju je bolje ostaviti za poslije kako boja ne bi iziritirala kožu, koja mora biti potpuno suha prije nanošenja kreme ili spreja za “lažni” ten. Poželjno je i nanijeti hidratantnu kremu ili losion na tijelo te pustiti da se dobro upije. 

Pripazite da u kupaonici ne bude prevruće jer će znojenje otežati upijanje kreme i stvoriti mrlje, a i dobro je prozračiti je ako je puna pare nakon tuširanja. Ako ne želite imati narančaste dlanove, prije nanošenja kreme navucite tanke kirurške rukavice. Razmazujte od gležnjeva prema struku, a zatim po trbuhu, rukama i grudima. Bilo bi dobro imati nekoga tko će vam pomoći pri nanošenju kreme na leđa, stražnjicu i podlaktice. 

Lice i vrat trebali bi biti za nijansu svjetliji od ostatka tijela, pa rabite posebno sredstvo ili razrijedite ono koje imate hidratantnom kremom. Ne zaboravite staviti kremu na zatiljak i područje iznad obrva, oko usana te nosnica. Idućih 15 minuta izbjegavajte kontakt s bilo čime, a osobito s vodom. Preplanulost tena održavajte hidratantnom kremom i uljem za kožu, a ako boja počne blijedjeti, napravite piling.

Početnicima je bolja krema nego sprej

Ako niste vješti u nanošenju sredstva za samotamnjenje, bolje je umjesto spreja odabrati kremu, losion, pjenu ili gel. Izdvojite najmanje dva sata za postupak. 

Višak kreme uklonite štapićima

Proizvode za samotamnjenje nemojte nanositi na kapke, područje oko očiju, stopala, nožne prste i pete. Višak kreme uklonite vlažnom maramicom ili štapićem za uši. 

Više bronzera treba staviti na vrh jagodica

Za zdrav i brončan ten idealni su bronzeri, a najjednostavniji za nanošenje su oni u kamenu. Pomoću debeloga kista ili spužvice nanesite ga po licu, a osobito pripazite na liniju između lica i vrata. Nikako ne zaboravite otpuhnuti višak bronzera s kista te staviti rumenilo za još sjajniji i zdraviji izgled.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti