Savršena party haljina odgovara svakom tipu tijela | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Savršena party haljina odgovara svakom tipu tijela

Savršena party haljina odgovara svakom tipu tijela
1

Za blagdanske partyje dopuštene su šljokice, pliš, lepršavi materijali, pa čak i šarene tajice s vrtoglavim štiklama

VIDEO

Haljina nema smisla ako ne nadahnjuje muškarca da je skine, govorila je francuska kniževnica Franu00E7oise Sagan, a ovosezonski trendovi za novogodišnji doček dopuštaju gotovo sve. Od pliša i šljokica do boemski lepršavih materijala i A-kroja ili modela sa samo jednim rukavom. No da biste se odlično osjećali, haljina mora prianjati poput druge kože, skrivati nedostatke te istaknuti prednosti. Ženama punijih bedara i bokova skladno će pristajati A-kroj, koji ne bi smio dodavati suviše volumena, a savršena dužina dopire do tri centimetra iznad koljena. Dekolte V-izreza ili korzet produžit će torzo i istaknuti gornji dio tijela. Lanac ili uski remen koji blago pada preko bokova odlično pristaje tijelu u obliku jabuke jer ističe struk, a široki pojas je zabranjen, savjetuju američki modni stručnjaci.
Žene koje se ne osjećaju dovoljno slobodno u haljinama mogu ispod njih odjenuti tajice, bilo u klasičnoj crnoj boji ili sa šarenim printovima. Ako je haljina jednostavna, tajice slobodno mogu biti ukrašene hrabrim detaljima, a odlično pristaju uz balerinke, ali i uz štikle s vrtoglavo visokim potpeticama. Čizme koje dopiru do iznad koljena dobro pristaju samo visokim djevojkama jer vizualno skraćuju noge i figuru. Iako je mala crna haljina kultni komad odjeće, koji simbolizira bezvremenost, eleganciju i profinjenost, one današnje  rijetko nalikuju na sofisticirane izvorne modele. Ispod haljine nosite seksi tajice. 

Christian Dior tvrdio je da je mala crna haljina osnovni komad odjeće u ormaru svake žene. No vremena su se promijenila, pa tako modeli koje su nosile Edith Piaf, Audrey Hepburn ili Marlene Dietrich postaju ultrakratki, dobivaju šljokice i rese.

Vrlo mršavim djevojkama ne pristaju uske i pletene haljine ravnoga kroja ili tzv. haljine veste. Mnogo su bolji izbor slojevi, volani ili večernje haljine povećana volumena koje se šire u donjem dijelu.  

Tijelu u obliku pješčanog sata ne laskaju suviše uski materijali nego lepršavi modeli koji će istaknuti dekolte, istaknuti struk te dopustiti skladnim nogama da se pokažu u punom sjaju. Želite li sakriti višak kilograma, ne skrivajte se u vrećastoj haljini.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

'Moj muž me nazvao imenom druge žene, šokirala sam se kad sam uspjela otkriti tko je ona'
NEOČEKIVANI OBRAT

'Moj muž me nazvao imenom druge žene, šokirala sam se kad sam uspjela otkriti tko je ona'

Čuvanje tajni unutar veze može dovesti do dugotrajne štete, često uzrokujući značajno kršenje povjerenja.

Ovo su omiljeni deserti svakog znaka zodijaka: Strijelci vole baklavu, a Lavovi banana split
SUPER SLASTICE

Ovo su omiljeni deserti svakog znaka zodijaka: Strijelci vole baklavu, a Lavovi banana split

Čak i ako niste gurman, nemojte preskočiti ovaj popis slastica jer prema astrologiji svaki horoskopski znak ima slatkiš koji savršeno odgovara njegovom jedinstvenom raspoloženju i osobnosti
Dnevni horoskop za nedjelju 16. lipnja: Rak će puno čitati, a Vodenjak se mora odmoriti
ŠTO VAM ZVIJEZDE SPREMAJU?

Dnevni horoskop za nedjelju 16. lipnja: Rak će puno čitati, a Vodenjak se mora odmoriti

Pročitajte dnevni horoskop za nedjelju 16. lipnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje