Obavijesti

Lifestyle

Komentari 53

Savršeno društvo na putovanju: Ovan je kralj zabave, a Djevica kraljica savršene organizacije

Savršeno društvo na putovanju: Ovan je kralj zabave, a Djevica kraljica savršene organizacije

Neki ljudi su uvijek spremni na avanturu, isprobat će sve barem jednom, a jednostavno se vole opustiti i dobro zabaviti. S njima svako putovanje postaje pustolovina, nikad nije dosadno

VIDEO

Ponekad nam oni s kojima idemo na put definiraju čitavo raspoloženje - sve to može ovisiti i o glavnim karakteristikama svakog znaka te njihovoj osobnosti. Neki su za istraživanje, neki za ležanje i ostanak u hotelu. Provjerite koji su znakovi, prema crtama karaktera, najzanimljiviji kao partneri na putovanju.

6 znakova savršenih za povesti ih na putovanje, poredanih od 6. do 1. mjesta na koje je zasjeo kralj spontanosti i zabave - Ovan.

6. Djevice

Djevice su orijentirane na detalje i žive za organiziranje.

- Oni su izvrsni suputnici jer bi svaki aspekt putovanja vjerojatno isplanirali do u detalje. Vole otkrivati lokalnu povijest i nove kulture - ističe astrologinja Raquel Rodriguez.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Najkraći putnički let na svijetu - traje samo jednu minutu i 14 sekundi 01:20

Iako možda imaju utvrđen raspored, Djevice su zapravo vrlo opuštene dok putuju. Ako se osjećate preopterećeno, oni će vas smiriti i pobrinuti se da izvučete maksimum iz svog odmora.

5. Ribe

Ribe vole pobjeći od stvarnosti, a za to je idealno jednostavno otići na put.

- Pod vladavinom Neptuna, planeta iluzije, ovi vodeni znakovi vjerojatno će privući iskustva koja su teatralna i mistična - kaže Eliza Day, intuitivna čitateljica i duhovni vodič u Fresh Start Registry.

Smisao za humor po Zodijaku: Kraljevi pošalica su Blizanci, a Ribe se smiju same sebi
Smisao za humor po Zodijaku: Kraljevi pošalica su Blizanci, a Ribe se smiju same sebi

Oni neće imati određeni raspored, već će se radije prepustiti onome što im dolazi samo od sebe, no svemu će dati smisao.

4. Lav

Zbog svoje velike osobnosti, Lav mora vidjeti i učiniti što je više moguće dok je na odmoru.

- Oni vole plan puta na kojem mogu vidjeti što više stvari, kako bi stisnuli 6 dana iskustava u 3 dana putovanja - naglasila je Lauren DeGolia, savjetnica za jasnoću i astrologinja u Fresh Start Registry.

To znači da će biti spremni za gotovo sve, no pritom će se pobrinuti da putovanje ujedno ima dašak luksuza.

- Oni vole finije stvari i izvrsni su u otkrivanju najotmjenijih mjesta u svakom gradu - kaže Rodriguez. Dakle, s Lavom nećete dobiti ništa manje od totalne ekstravagancije i putovanja života.

3. Strijelac

Strijelac je najpustolovniji horoskopski znak, pa je sigurno da će biti fantastičan suputnik.

Top 5 najseksepilnijih žena Zodijaka: Škorpionka je vrlo zavodljiva, Vaga očaravajuća...
Top 5 najseksepilnijih žena Zodijaka: Škorpionka je vrlo zavodljiva, Vaga očaravajuća...

- Ne samo da ćete vidjeti dijelove gradova koje niste očekivali, već će se Strijelac pobrinuti da putovanje bude malo kulture i puno zabave - kaže DeGolia.

Čak i najjednostavnija putovanja mogu se pretvoriti u neočekivano, posebno iskustvo. Rodriquez ih opisuje kao ljude s neutaživom žeđu za znanjem i nepokolebljivim optimizmom. Njima također vlada Jupiter, planet ekspanzije i sreće, što dodatno može začiniti svako putovanje.

2. Vaga

- Energija Vaga je izvrsna za pustolovinu jer će uravnotežiti putovanje s nečim posebnim - kaže DeGolia.

Vidjet ćete sve znamenitosti, a pritom se i opustiti. A budući da Vage vole finije stvari u životu, možete biti sigurni da će shopping i sofisticirana jela biti na repertoaru.

Ovi zračni znakovi imaju neodoljivu karizmu koja će svakoga privući u njihovu orbitu. Mogu se sprijateljiti kamo god krenu, a Day kaže da se ne biste trebali iznenaditi ako vam vaše nove veze usput donesu prilike, kao što je prijateljstvo s instruktorom ronjenja, poziv na karaoke ili dobivanje neočekivanih poklona.

1. Ovan

Ovan je energičan, pustolovan i spontan. Oni su bez sumnje najbolji horoskopski znak s kojim možete putovati, pa ako je vaše sljedeće putovanje s Ovnom, čeka vas avantura.

Oni su buntovnici i vizionari: 5 najposebnijih znakova Zodijaka
Oni su buntovnici i vizionari: 5 najposebnijih znakova Zodijaka

- Oni su savršeni suputnici za one koji traže uzbuđenje na svojim putovanjima. Uvijek su raspoloženi za istraživanje neutabanih destinacija i obožavaju isprobavati nove stvari, što može dovesti do mnogih uzbudljivih avantura - kaže Rodriguez.

Osim toga, doživjet ćete stvari koje inače nikada niste mislili da bi vam se mogle desiti. Ovi vatreni znakovi čine da se osjećate hrabrije i slobodnije. Možda nisu najbolji planeri, ali ćete se sjajno provesti zahvaljujući njihovoj izuzetnoj energiji, piše Bestlifeonline.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Top 7 čajeva protiv nadutosti koji će odmah pružiti olakšanje
ZA BOLJU PROBAVU

Top 7 čajeva protiv nadutosti koji će odmah pružiti olakšanje

Čaj od svježeg đumbira posebno je učinkovit u smirivanju nadutog trbuha zbog svojih protuupalnih svojstava. Također, đumbir pomaže probavnom sustavu da se brže i učinkovitije isprazni

Medvjedica Asfaltina odustala od napada i pustila me da se igram s njenim mladuncima
MEDO, BRUNDO...

Medvjedica Asfaltina odustala od napada i pustila me da se igram s njenim mladuncima

Autor i fotograf Krunoslav Rac (49) rođeni je Slavonac, ali već 20 godina fotografira medvjede po velebitskim šumama. Radio je i reportaže iz Kutereva, a nedavno je izdao četvrtu knjigu
Dnevni horoskop za srijedu 15. svibnja: Djevice će ići u šoping, a Vodenjaci bi mogli kupiti kuću
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za srijedu 15. svibnja: Djevice će ići u šoping, a Vodenjaci bi mogli kupiti kuću

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 15. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje