Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Second hand 'ulove' pretvara u nove neodoljive modne komade

Second hand 'ulove' pretvara u nove neodoljive modne komade
1

Caitlin Trantham oduvijek je voljela kupovati odjeću iz second hand trgovina, no nakon što je naučila šivati, odjeću koju je kupila u second handu pretvorila je u prave modne komade

VIDEO

Prije otprilike sedam godina Caitlin Trantham učila je kako šivati ​​te je počela izrađivati prekrivače. U siječnju je odlučila poigrati se s odjećom iz second hand trgovina.

POGLEDAJTE VIDEO: Roba za rad od doma

Pokretanje videa...

Roba za rad od doma 00:41

- Oduvijek sam voljela kupovati po second hand trgovinama i tražiti određenu vrstu odjeću - rekla je Caitlin za Insider.

Njena obitelj bila je usred preseljenja na Havaje zbog promjene posla, ali prije toga živjela je u malom gradu Jacksonville u Sjevernoj Karolini, gdje je često kupovala odjeću u jedine dvije second hand trgovine.

- Tražim komade koji su jedinstveni i koji imaju dizajnerske karakteristike koje možda ne bih mogla brzo pronaći u trgovinama sa luksuznijom odjećom - rekla je Caitlin.

@caitconquers

That blue lace was giving me 60’s baddie vibes and I love how it turned out! 😍##learnontiktok ##tiktokpartner ##tutorial ##sewwithme

♬ DREAM BIG - Aussie Youth

- Tražim bilo što, od zabavnog do starijeg, vintage stila, vezenja ili ukrasa. Nakon što pronađem nešto što odgovara mom stilu, uvijek gledam materijal, gumbe i patentne zatvarače da vidim mogu li se promijeniti ili premjestiti - nadodala je.

@caitconquers

Before and after! My dress is from raddiscountdresses.com ❤️ ##transformation ##beforeandafter ##upcycle

♬ RACECAR - Aries

Caitlin ne voli potrošiti više od 60 kuna na svaki komad, a i tih 60 kuna joj je već skupo. Objasnila je da su haljine u njenom lokalnom second handu u Jacksonvilleu iznosile 26 kuna, večernje haljine 40, a suknje 20 kuna. 

Nakon što kupi komade koje želi transformirati, Caitlin će potrošiti novac na niti, gumbe i patentne zatvarače ako su joj potrebni.

- Zaista pokušavam koristiti sve što je na haljini. Na primjer, ako je to maxi haljina, pokušavam koristiti svaki komad tog određenog odjevnog predmeta - rekla je Caitlin.

@caitconquers

Can you guys help me get to 40k!? So many hours went into these, and I can’t wait to do more! ##beforeandafter ##transformation ##upcycle ##tiktokdiy ##fyp

♬ Crash Into Me - Steve Aoki & Darren Criss

Caitlin je priznala kako joj je nekad za transformaciju potrebno od dva sata do tri tjedna, ali u prosjeku joj je potrebno oko dva dana.  

Fantastičan svijet Dior šešira: Knjiga koja predstavlja 70 godina umjetničkih kreacija
Fantastičan svijet Dior šešira: Knjiga koja predstavlja 70 godina umjetničkih kreacija

Kada je u pitanju dijeljenje transformacija na TikTok-u, Caitlin je vrlo oprezna s onim što se odnosi na izvorni komad jer ne želi nikoga uvrijediti.

- Ne volim reći da je nešto bila ružna haljina, jer svi imaju različit ukus i ne želim ničiji rad obezvrijediti. Ja imam eklektičan ukus i znam da moj ukus neće biti isti kao nečiji drugi - rekla je Caitlin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Almost every dress in that video! 😂❤️

Objavu dijeli ⚡️c a i t ⚡️ (@caitconquers)

Dosad je transformirala oko 20 haljina, te ih planira donirati.

Prije je bilo nezamislivo, a sad je normalno: Miješanje uzoraka ili nakita sada su poželjan trend
Prije je bilo nezamislivo, a sad je normalno: Miješanje uzoraka ili nakita sada su poželjan trend

- Nadam se da će ih netko drugi moći koristiti i voljeti - rekla je.

@caitconquers

60 secs is not enough time 🤦🏼‍♀️😂 First attempt at a tutorial- Sorry I’m awkward! ##beforeandafter ##tutorial ##sewwithme ##fyp ##transformation ##thrift

♬ Lush Life (Instrumental Version) - Instrumental Music Songs

- Budući da sam na platformi poput TikToka, stvarno želim potaknuti ljude na razmišljanje o održivosti u modi. Svi znamo kakvi su efekti brze mode na okoliš, pa se zaista nadam da ću potaknuti više ljudi da gledaju stvari koje se nalaze u second hand trgovinama - rekla je Caitlin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa