Lifestyle

Komentari 39

Seksualna stručnjakinja otkriva tajnu dobrog seksualnog života - i ne, nije do veličine 'alata'

Seksualna stručnjakinja otkriva tajnu dobrog seksualnog života - i ne, nije do veličine 'alata'

Seks stručnjakinja Pallavi Barnwal ima prilično jednostavan savjet za održavanje strasti u vezi. Kako bi seks bio ugodno i zadovoljavajuće iskustvo za oba partnera, trebate činiti samo jedno

Trenerica seksualnosti i odnosa, Pallavi Barnwal, često dijeli svoju seksualnu mudrost sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, ali kaže da je ključ dobrog seksualnog života prilično jednostavan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za održavanje zdrave veze potrebna vam je samo jedna stvar. Seks stručnjakinja podijelila je jednostavan 'sastojak' dobrog i zdravog seksualnog života i blaženstva među plahtama, a mogao bi vas iznenaditi.

Pallavi radi na tome da parove usmjeri prema sigurnijim i strastvenijim vezama.

U nedavnoj objavi govorila je o tome koliko je važno imati strpljenje kada je u pitanju seks, tvrdeći da je to jedna od najvažnijih stvari koje treba imati kako bi se osiguralo da strast ostane u vezi. 

- Kada dva partnera dožive orgazam u različito vrijeme, potrebno je seksualno strpljenje. Strpi se dok drugi partner ne osjeti isto i učini seks ugodnim iskustvom za oboje - savjetuje Pallavi.

Svaki pojedinac je drugačiji pa tako i njihova mehanika zadovoljstva.

 - Jeste li voljni potrošiti vrijeme i trud kako biste seksualno upoznali svog partnera; što ih pali, koje su njihove želje, kako bi željeli biti zadovoljeni, koja je njihova metoda dolaska do orgazma - pita ona.

Strpljenje je vještina seksualnog užitka, prema Pallavi.

Otkako je podijelila savjet stotine pratitelja ju je podržalo.

- Apsolutno točno - složili su se.

- To je istina. Ako imate strpljenja, uživat ćete puno - komentirao je jedan.

- Da, apsolutno se slažem s ovim. Nema smisla da muškarci to završe što prije i ne mare za zadovoljstvo žena - napisao je pratitelj.

Najčitaniji članci