Obavijesti

Lifestyle

Komentari 51

Sirove strasti Zodijaka: Ovan je nezasitan, Blizanci vole sočne poruke, Škorpion je pohotnik

Sirove strasti Zodijaka: Ovan je nezasitan,  Blizanci vole sočne poruke, Škorpion je pohotnik

Ovnovi i Vage su prije seksa toliko uzbuđeni da se jedva kontroliraju, Strijelci s lakoćom otpuštaju svoje erotske kočnice, dok se Vodenjaci svaki put iznenade

VIDEO

Ovan                                      

Prije seksa: Uzbuđeni su i ne mogu dočekati trenutak kad će se s partnerom valjati po plahtama. Brzinski će pospremiti stan, razbacati jastučiće po krevetu te odjenuti nešto u čemu će biti jako seksi i privlačni.

Nakon seksa: I nakon seksa nemaju mira pa će pokušati ponovno, čak i ako partneru nije do toga. Toliko će navaljivati da će se druga strana na kraju smilovati i pristati. Budući da nisu ljubitelji predigre, nego vole odmah i na brzaka, po mogućnosti što više i što češće, potreban im je isto potentan partner. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

04:19

Bik                                  

Prije seksa: Kako bi se prikazali najboljim mogućim ljubavnicima, upotrijebit će i sve afrodizijake do kojih mogu doći. No to nije sve - njihova je parola da ljubav ide kroz želudac, stoga će se primiti kuhanja kako bi svojim kulinarskim umijećima osvojili izabranika svoga srca. 

Nakon seksa: Nakon seksa nije im ni do čega osim do spavanja pa neki put i zahrču. No neki pripadnici ovog znaka nakon seksa osjete neopisivu glad te se redovito brzinom munje izvuku iz postelje i počnu prekapati po hladnjaku. U spavaću sobu vratit će se s prepunom tacnom sendviča i sve zaliti dobrim crvenim vinom.  

Blizanci                         

Prije seksa: Nestrpljivi Blizanci dobro se pripremaju prije nego što im partner osvane na vratima. U panici pospremaju stan, osobito ako nisu previše uredni. Uzbuđuje ih mentalna stimulacija pa partnera obasipaju sočnim erotskim porukama pokušavajući ga uzbuditi. Vole igru riječima.

Najstrastveniji parovi zodijaka: Ovan i Vaga su kao udar groma
Najstrastveniji parovi zodijaka: Ovan i Vaga su kao udar groma

Nakon seksa: I nakon seksa su živahni i željni daljnjih uzbuđenja pa ako to ne obave još koji put, neće biti zadovoljni. Otvoreni su prema svemu novome, pa će rado posegnuti u zbirku svih mogućih sredstava za uzbuđivanje. Uzbuđuju ih sve vrste senzacija, ničega se neće libiti i sve će rado probati, pa i partnera iznenaditi raznim pomagalima. 

Rak                               

Prije seksa: Za ove sanjive i zaljubljive ljude najveći je afrodizijak čista ljubav prema partneru. Njima doista ne treba ništa drugo, osim neprekidnih izljeva nježnosti i ljubavnih riječi od strane partnera. Prije seksa su nježni, maštoviti i poput Bikova skloni hrani, pa će partnera prije seksa dobro nahraniti, a past će i pokoja dobra kapljica crnog vina, čisto za opuštanje. 

Nakon seksa: Kad završi sa seksom, jako se vole dugo maziti i sigurno nisu od onih koji će uključiti TV i gledati omiljenu seriju ili utakmicu. U potpunosti će se posvetiti partneru, a nakon dugog maženja i poljubaca osjetiti val novog uzbuđenja i seksualne želje. 

Lav                                           

Prije seksa: Dotjerivat će se, lickati, odabirati najljepšu odjeću, a sve kako bi zadivili partnera. U tome osobito vole pretjerivati žene ovoga znaka, koje usput pretjeraju s mnogo parfema, ne bi li što ljepše i dulje mirisale. Iako su izvanredni ljubavnici, dodatno se hvale trofejima i fantastičnim uspjesima u krevetu, bilo da je u pitanju broj odnosa, njihovo trajanje ili zahtjevna poza u kojoj ih izvode.

Nakon seksa: Poput pravog lava, nakon seksa doslovno predu kao mačke. Svoga će partnera po stoput pitati kako je bilo i je li zadovoljan. Iako istinski uživaju u vođenju ljubavi, seks im je potreban i kao dokaz vlastite vrijednosti. 

Modni stilovi Zodijaka: Ovan sportski, Škorpion seksepilan, a Vaga sve što je s potpisom
Modni stilovi Zodijaka: Ovan sportski, Škorpion seksepilan, a Vaga sve što je s potpisom

Djevica                                    

Prije seksa: Djevice će satima boraviti u kupaonici i uživati u mirisnoj kupki i čistoći vlastita tijela kako bi se pripremile za izabranika svoga srca. Nezasitna Djevica često odmjerenim držanjem može ostaviti dojam osobe koja nije previše erotična. No to je samo privid, jer kad se partner pojavi na njezinim vratima, vatreno mu se baca u naručaj i bez pogovora vodi u spavaću sobu.

Nakon seksa: Nakon seksa vole se maziti i razgovarati i toga im nikad nije dosta, a kako se nakon odnosa vole otuširati, pozvat će i partnera da im pravi društvo. To može biti za oboje uzbuđujuće pa kupaonica postaje često mjesto gdje vode ljubav. 

Vaga                               

Prije seksa: Iako na prvi pogled djeluju fini i kavalirski nastrojeni, Vage su pravi umjetnici u seksu. Naiđu li na partnera kojega ‘pali’ zavođenje s elementima verbalnog sadizma, njihove će se seksualne fantazije osloboditi. Prije seksa je sav uzbuđen, stan će pospremiti do savršenstva, prirediti lijepu i ukusnu večeru te sve začiniti romantičnim sjajem svijeća. 

Nakon seksa: Kad prođe seksualna ekstaza, Vaga će pitati partnera je li zadovoljila njegove želje i maštanja. Želi udovoljiti partneru na sve načine. Ovisnici su o komplimentima pa im treba partner koji će ih maziti i hvaliti kako su dobri u krevetu. To im pali maštu. 

Škorpion                    

Prije seksa: Ovi pohotljivci uživaju u ljubavnim igricama na granici sadomazohizma. Seks s njima je opasna avantura u kojoj je lako pretjerati, a još lakše izgubiti razum. Nemaju previše strpljenja za udvaranja i nježna milovanja nego se odmah bacaju na posao, rušeći pred sobom sve stvari pa često umjesto na krevetu, s partnerom završe na kakvom drugom komadu namještaja. 

Nakon seksa: Nakon seksa oni bi još seksa. Njihov je libido doista jako velik pa znalački znaju u partneru opet nanovo probuditi strast i želju. Vatrenih osjećaja i dominantne prirode lako će partnera uplesti u mrežu sirovih strasti, a omiljena su im poslastica osobe slabe samokontrole. 

Strijelac                      

Prije seksa: Strijelci će učiniti sve da impresioniraju partnera. Marljivo će uvježbavati nove poze iz ‘Kama sutre’, u krevetu primjenjivati jogu i tantru. Seksu se prepuštaju slobodno i neopterećeno, a partnerovu inicijativu smatraju dobrodošlom. Vrlo su erotični i zavodljivi, no najviše ih uzbuđuje mentalno stimulativan partner koji prihvaća ‘igru riječi’.

Nakon seksa: Vrlo su erotični i nakon seksa dugo će se maziti s partnerom ispitujući ga je li zadovoljan njegovim umijećima. Vole voditi duge razgovore na temu seksa i nisu uopće sramežljivi. Zanimljivo je da im seks nije najbitnija stavka u ljubavnom životu koliko komunikacija i razgovor. Obožavaju partnere od kojih ponešto mogu naučiti, osobito na seksualnom planu.

Nevjera po Zodijaku: Strijelcu je to neizbježno, Jarac je kalkulira
Nevjera po Zodijaku: Strijelcu je to neizbježno, Jarac je kalkulira

Jarac                                   

Prije seksa: Jarci žele biti robovi svojih strasti i nagona, ali ih razum u tome sprečava. Teško se opuštaju, stalno nečim kontroliraju svoj libido i srame se erotskih maštarija. Stoga su tek u zreloj dobi spremni na otvoreni pristup seksu, dok ih u mladosti guše kompleksi. U seksu su odlični ljubavnici koji polako, ali sigurno osvajaju partnera. Nikud se ne žure.

Nakon seksa: Nakon seksa brzo uspostavljaju čudesnu samokontrolu. U seksu vole voditi igru i odgovara im partner koji im se prilagođava i koji zna kako otkriti Jarčeve skrivene, ali pohotne potrebe.

Vodenjak                

Prije seksa: Znaju podići uzbuđenje u odnosu i iznenaditi partnera svojim seksualnim potrebama i maštarijama. Vole sve što je neobično i što netko drugi još nije radio pa će partnera uzbuditi originalnim prijedlozima, pričama i mentalnom stimulacijom pokazujući da su pravi ekshibicionisti i virtuozi. Partnera će iznenaditi raznim seksualnim pomagalima i igračkama pokazujući da njemu ništa nije strano. 

Nakon seksa: Uvijek im  je do razgovora, stoga će se s partnerom zabavljati i nasmijavati ga. Vole se i maziti, no još više vole razgovor, kavicu ili čašu dobrog vina. Vodenjaci imaju velike seksualne apetite, stoga su uvijek spremni za nove izljeve nježnosti i strasti. No kako su nepredvidivi, mogu partnera iznenaditi čudnim seksualnim prohtjevima.

Ribe                               

Prije seksa: Ribe su maštoviti i senzualni partneri koji znaju kako zavesti i seksualno probuditi svojega partnera. Skloni su fantazijama, a imaju i prljavu maštu, stoga se izvrsno snalaze u perverznim igricama. Svojeg će partnera dočekati s lijepo pripremljenom večerom i raznim drugim slasticama. 

Nakon seksa: Vole se valjuškati po krevetu i maziti do besvijesti. Partneru će podići ego, mazno mu šapućući na uho razne perverzije, ne bi li ga privolio na još koju partiju seksa. Domišljati su i učinit će sve da partnera zadovolje, no isto očekuju zauzvrat. Njihov se partner uz njih osjeća uzvišeno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'