Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Škorpione (24.10.-21.11.) 2011. očekuje oporavak od financija

Škorpione (24.10.-21.11.)  2011. očekuje oporavak od financija
4

Pred vama je godina koja će u mnogo čemu promijeniti vaše svakokodnevne navike. Bit ćete miljenik sreće, tako da ćete moći osjetno poboljšati financijsku situaciju

VIDEO

Nakon što ste gotovo čitavu ovu godinu posvetili stjecanju novca i postizanju materijalne sigurnosti, sad ćete se više okrenuti komunikaciji s drugim ljudima i stvaranju korisnih veza za budućnost. Ovo je izuzetno povoljno razdoblje za učenje i polaganje bilo kakvih vrsta ispita. Više nećete toliko biti okrenuti zabavama i noćnim provodima, nego ćete se snažno truditi biti kreativniji. Istodobno ćete puno pozornosti posvećivati zdravlju. Odnosi s okolinom postat će mnogo stabilniji i konstruktivniji. 

Bit će vam izuzetno važno da sve što pokrenete na privatnom planu ima trajnu vrijednost. U drugom dijelu sljedeće godine ostvarit ćete poznanstvo s nekim vrlo privlačnim. Prijateljstvo će postupno prerasti u nešto više, a krajem godine počet ćete razmišljati i o zajedničkom životu. Svi oko vas bit će iznenađeni ozbiljnošću kojom pristupate novoj ljubavi, no sjajno ćete upravljati situacijom. U ljubavnim odnosima nemojte pretjerano žuriti - samo dobro razmislite.

SAVJET GODINE

ONA - Pretjerano ste tvrdoglavi i pritom ne uvažavate tuđe mišljenje. To bi se moglo neugodno odraziti u odnosima s nadređenima. Bilo bi dobro da naučite ponekad popustiti i prihvatite savjet.

ON - Pomalo ste umorni od izloženosti nepredvidivim situacijama. Želite urediti život i ostvariti veze koje bi omogućile takve promjene. Za takvo što je ipak potrebno ništa ne forsirati. 

OBITELJ

U sljedećoj godini moglo bi biti mnogo promjena u obitelji. Odnosi s bliskim ljudima neće biti najbolji, pa ćete se u mnogim situacijama poželjeti preseliti negdje drugdje. Probleme možete čak i vi uzrokovati. U se obitelji znate ponašati vrlo diktatorski i osorno te ograničavati druge ukućane pri ostvarivanju potreba. Pokušajte biti popustljiviji prema članovima obitelji, pa ćete uspjeti izgladiti sve nesuglasice te moći uživati u dobrim odnosima.

ZDRAVLJE

Tijekom ove godine zdravlje vam je bilo zadovoljavajuće. Slično će biti i u idućoj godini, u kojoj će čak biti i poboljšanja. Vaše tijelo je vrlo snažno i izdržljivo. Lako podnosite i najveća opterećenja. Ipak, pokušajte biti umjereniji i nemojte se nepotrebno iscrpljivati. Vaše zanimanje za zdrav način života djelovat će pozitivno na tjelesno stanje. Uložite u sebe tako da zdravije jedete i redovitije vježbate.

LJUBAV

Tijekom prošle godine niste baš previše bili zainteresirani za uspostavljanje veza. Živjeli ste zadovoljno u usporednom svijetu te ste se vrlo malo družili s ostalim ljudima. U idućoj godini ćete se pokrenuti i promijeniti navike ponašanja. Velika je šansa da ćete upoznati nekog tko će vas privući stabilnošću i marljivošću. Postavite li se otvoreno i iskreno od početka, ostvarit ćete vrlo kvalitetnu vezu.

POSAO

Tijekom sljedeće godine možda ćete zaraditi jako puno novca. Sreća će vam biti jako naklonjena i podupirati sve što god ćete pokrenuti. Skloni ste eksperimentiranju s ulaganjem novaca i primjenjivanju novih načina ostvarivanja prihoda. Ove godine ste imali naviku puno trošiti. Sad to više neće biti tako. Sav višak novca stavljat ćete u banku i štedjeti za ono što vam je uistinu nužno.

NAJBOLJE SE SLAŽU:

ŠKORPION - DJEVICA

Oboje se jako dobro pronalazite unutar gotovo fanatične privrženosti radu. Zajedničkim snagama možete sve!

NAJLOŠIJE SE SLAŽU:

ŠKORPION - BLIZANCI

Pripadnici ovoga zračnog znaka izvući će vaše najlošije osobine. Bit ćete ljubomorni na njihovu slobodu.

KAKVI SU U VEZI:

ONA - Najčešće odlazi u dvije krajnosti. Ili je potpuno posvećena partneru ili ne pripada nikome. Ili doživljava duhovnu ljubav ili manipulira muškarcima.

ON - Neodoljivo privlači snagom i tajanstvenošću. Kod njega nikad niste sigurni što misli i želi. Ako mu se sviđa neka žena, učinit će sve kako bi je osvojio.

SRETAN BROJ: 9

KAKO ZAVESTI ŠKORPIONA

Sa Škorpionima nikako nemojte biti mlaki ili neodlučni. Odmah im jasno recite da želite biti s njima. Ne podnose bilo kakva prenemaganja, pa zbog toga najbolje prolazi potpuna iskrenost i otvorenost. Sve što činite u kontaktu s njima mora biti vrlo strastveno i sadržavati prigušenu seksualnost. Pazite kako postupate zato što osvetoljubivi pripadnici ovog znaka lako zamjeraju pogreške i jako dugo ih pamte.

KARAKTERISTIKE ŠKORPIONA

• pronicljiv • osjetljiv • željan promjene  • staložen • seksualan • temperamentan

Loše razdoblje: veljača, ožujak - Bit ćete neskloni bilo kakvim promjenama. Teško će vam padati izvršavanje obveza. U kontaktima s okolinom ponekad ćete biti neljubazni.

Loš dan 4. ožujka - Mogući su problematični odnosi s obitelji. Niste skloni popuštanju, tako da je sukobljavanje više nego izvjesno. Najbolje je da slobodno vrijeme provedete izvan kuće.

Dobro razdoblje: lipanj, srpanj - Vrlo lako ćete doći do puno novca i sve će vam polaziti od ruke. Sve što ćete pokrenuti, uspješno ćete završiti. Upravljat ćete tuđim resursima.

Dobar dan 13. lipnja - Danas ćete biti miljenik sreće. Preporučljivo vam je iskoristiti prilike za pokretanje novih projekata. Sve će ići tako lako i tako brzo.

Poznati Škorpioni:

Joaquin Phoenix   28.10.1974.
Larry Mullen  31.10.1961.
Samir Barač   2.11.1973.
Petra Kurtela 12.11.1982.
Katy Perry 25.10.1984.
Winona Ryder  29.10.1971.
Demi Moore 11.11.1962.
Bill Gates   28.10.1955.
Julia Roberts  28.10.1967.
Blanka Vlašić  8.11. 1983.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'
BURNA RASPRAVA

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje