Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Slasna mesna štruca jela se još u antici, a danas je tradicija

Slasna mesna štruca jela se još u antici, a danas je tradicija
3

Mesnu štrucu jeli su i stari Rimljani, a radi se od mljevenog mesa po želji. Peče se, a poslužuje rezanjem na šnite poput kruha. Danas počastite obitelj ili prijatelje večerom s mesnom štrucom u glavnoj ulozi

VIDEO

Jelo poznato još od starih Rimljana jede se i danas, a riječ je o mesnoj štruci. Navodno se jela još u 5. stoljeću, a danas je poznata kao tradicionalno jelo Nijemaca, Belgijaca i Skandinavaca.

POGLEDAJTE VIDEO: Formu pripisuje konzumaciji sirovog mesa

Pokretanje videa...

Što krvavije to bolje: Fitness trener dnevno pojede 4000 kalorija sirovog mesa VIDEO

Mesna štruca radi se od mljevenog mesa, s namirnicama za povezivanje kao što su krušne mrvice, zobene pahuljice ili stari kruh koje je prethodno potrebno natopiti.

storyeditor/2021-12-20/mesna_struca.jpg

Može se koristiti meso po želji, a ona se zatim oblikuje u štrucu. Peče se, a poslužuje rezanjem na šnite poput kruha.

Koliko dugo sirovo ili kuhano mljeveno meso možete čuvati u hladnjaku ili zamrzivaču?
Koliko dugo sirovo ili kuhano mljeveno meso možete čuvati u hladnjaku ili zamrzivaču?

Danas počastite obitelj ili prijatelje večerom s mesnom štrucom u glavnoj ulozi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač