Lifestyle

Komentari 3

Slavlje na otvorenom začinit će vino za van u četiri varijante

Slavlje na otvorenom začinit će vino za van u četiri varijante

Vino za van dolazi kao Chardonnay, Merlot, Rose ili Aperol Spritz. Pakiranje je jednostavno. Dolazi u manjoj čašici s poklopcem na vrhu, a sve što trebate je povući ga i prepustiti se

Proslave na livadama i u gradskim parkovima ne znače da se trebate odreći čaše omiljenog vina. Vinolog je predstavio projekt Wine to go, praktična pakiranja vina za van, a u ponudi su četiri vrste.

POGLEDAJTE VIDEO: Pala prodaja vina u Italiji

Vino za van dolazi kao Chardonnay, Merlot, Rose ili Aperol Spritz. Pakiranje je jednostavno. Dolazi u manjoj čašici s poklopcem na vrhu, a sve što trebate je povući ga i prepustiti se okusu kapljice finog vina. Merlot je za ljubitelje crnog vina, a ima ugodan i vrlo bogat miris u kojem se isprepliću note zrele trešnje s malinom.

Rose varijanta privlači pažnju zbog lijepe i ružičaste boje. Miris je diskretan i nježan. Chardonnay ima sortni mineralno-voćni miris. Voćne arome asociraju na marelicu i krušku, a tonovi cvjetnih nota odaju mineralnost. Kod Aperola osvježavajuća aroma tropskog voća krasi ovaj spritz. Punog je i snažnog okusa. 

Najčitaniji članci