Lifestyle

Komentari 12

Slavna braća i sestre s vrlo velikom razlikom u godinama

Slavna braća i sestre s vrlo velikom razlikom u godinama

Poznajemo ih kao zvijezde, no oni imaju i svoju drugu stranu te su često brižni braća i sestre, a najčešće su upravo oni najstariji u obitelji. Otkrijte 15 parova braće i sestara s dobnom razlikom većom od uobičajene

Mnoge poznate osobe imale su sreću da imaju braću i sestre s kojima mogu dijeliti svoj život ili njegov dio. No možete li zamisliti kako zvijezde subote popodne provode pomažući braći i sestrama u pisanju zadaće? Zapravo, to je među zvijezdama dosta čest slulaj jer mnogi od njih imaju braću i sestre koji su puno mlađi.

POGLEDAJTE VIDEO: Dva brata s dva plava oka

1. Kim Kardashian (39 godina) i Kylie Jenner (23 godine)

Kim je možda najpoznatija Kardashianka od svih, a ujedno je i najstarija sestra iz skupine sestara nakon Kourtney. S druge strane, Kylie, koja je 17 godina mlađa od Kim, bila je jedna od najbogatijih osoba na svijetu 2019. godine.

2. Demi Lovato (28 godina) i Madison De La Garza (18 godina)

Kad je Demi Lovato imala jedva 9 godina, majka joj je rodila polusestru, a sličnost između dvije sestre je zapanjujuća. Mlada Madison veliki je zaljubljenik u životinje, a udomila je pse, ribe, hrčke i zečeve.

3. Ariana Grande (27 godina) i Frankie Grande (37 godina)

Frankie, stariji brat Ariane Grande, otprilike je desetljeće stariji od uspješne pop pjevačice. Bavi se i glumom i pjevanjem, ali naravno, u potpuno drugačijem okruženju. Frankie Grande uglavnom je poznat po ulogama koje igra u kazalištima na Broadwayu.

4. Rihanna (32 godine) i Rajad Fenty (24 godine)

Rihanna je otprilike 8 godina starija od svog mlađeg brata Rajada. Slike sa zvijezdom uvijek objavljuje na svojim kanalima na društvenim mrežama i čini se da imaju odličan odnos. Primijetite da Rihannu ne voli samo njezina obitelj, već u osnovi i cijeli Barbados, gdje je 22. veljače poznat kao Dan Rihanne.

5. Nicole Richie (39 godina) i Sofia Richie (22 godine)

Nicole, usvojena kći Lionela Richieja, 17 je godina starija od svoje mlađe sestre Sofije.

6. Nick Jonas (28 godina) i Franklin Jonas (20 godina)

Mlađi brat Nicka Jonasa rođen je 8 godina nakon pjevača. Braća Jonas često objavljuju slike s Frankiejem na svojim kanalima na društvenim mrežama, gdje možete vidjeti dobar odnos svih njih.

7. Chloë Grace Moretz (23 godine) i Trevor Duke Moretz (34 godine)

Glumica je više od 10 godina mlađa od svog starijeg brata Trevora Dukea Moretza, a ujedno je i jedina žena u grupi od 5 braće i sestara.

8. Jesse Eisenberg (36 godina) i Hallie Eisenberg (28 godina)

Jesse Eisenberg je 9 godina stariji od svoje sestre Hallie, koja se također bavila glumom od djetinjstva, no odlučila je ići u drugom smjeru. Posljednjih godina zamijenila je filmske setove za nešto isto tako spektakularno: Broadway.

9. Justin Bieber (26 godina) i Jazmyn Bieber (12 godina)

Pjevač ima dvije sestre od različitih majki i zapravo ima prilično veliku dobnu razliku s obje: stariji je od Jazmyn "Jazzy" Bieber 14 godina, a od Bay 24 godine. Justin Bieber često objavljuje slike s njima na svom Instagram profilu i često imaju slatke natpise.

10. Zoë Kravitz (31 godina), Lola (13 godina) i Nakoa-Wolf Momoa (11 godina)

Zoë je gotovo 20 godina starija od svojih mlađih polubraće i sestara, Lole i Nakoa-Wolf Momoa. Glumica, koja je pokćerka poznatog glumca Jasona Momoe, na Instagramu pokazuje dobar odnos koji ima sa svojim očuhom i svojom braćom i sestrama.

11. James Franco (42 godina) i Dave Franco (35 godina)

Dave Franco je 7 godina mlađi od svog izuzetno poznatog brata Jamesa. Međutim, ne bi nam bilo čudno čuti kako ljudi govore da su blizanci, jer je sličnost između ove dvojice zapanjujuća. 

12. Alexander Skarsgård (44 godine) i Bill Skarsgård (30 godina)

Svi su članovi obitelji Skarsgård glumci, čak i ako bi Alexander mogao biti izuzetak jer je bio mornar prije nego što je ušao u šoubiznis. Između braće i sestara je značajna razlika u godinama, budući da se Bill rodio kada je njegov stariji brat imao 14 godina.

13. Chris Hemsworth (37 godina) i Liam Hemsworth (30 godina)

Braća Hemsworth imaju 7-godišnju razliku, ali ako malo dublje kopate, naučit ćete da je najstariji od njih tri, Luka, 39.

POGLEDAJTE 3. EPIZODU FIRME:

Najčitaniji članci