Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Slavna holivudska 72-godišnja vizažistica: Anti-age puder vizualno će postarati zrelu kožu

Slavna holivudska 72-godišnja vizažistica: Anti-age puder vizualno će postarati zrelu kožu

Sandy Linter jedna je od najtraženijih make-up majstorica te radi s damama poput Diane Ross, Iman i Christine Brinkley. Ističe da s godinama stalno trebamo mijenjati i prilagođavati makeup svojoj koži

VIDEO

- Kad birate puder, korektor ili podlogu, morate paziti na teksturu, kako vam on sjeda na lice, jer ne želite da vam pore izgledaju veće. A pogrešan proizvod može ih dodatno naglasiti – ističe 72-godišnja vizažistica Sandy Linter.

Također, napominje da to što piše anti-age na formuli, ne znači da će baš uvijek odgovarati zreloj koži.

The 23rd Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala - By Lionel Hahn

- Zaboravite na sve znakove i etikete, koristila sam anti-age pudere i podloge, više ih ne koristim jer su teški. Sve te formule žele pokriti ovo ili ono, no kad sve to pokrijete izgledate još starije – komentira vizažistica.

POGLEDAJTE VIDEO: Njega kože na suncu

Pokretanje videa...

01:51

Jednom joj je prijateljica rekla da ne nosi sjenila jer ima više od 50 godina.

- Rekla sam joj, ma tko ti je to rekao, zaboravi na sva ta pravila, to je zastarjelo razmišljanje. Nosi što želiš, ima tako divnih stvari – ističe Linter.

 

Istina da žene zrelije dobi sve češće izbjegavaju sjenilo jer se ono nakuplja u kapcima te oči djeluju starije. No, uz dobru bazu, i sjenilo će ostati na mjestu.

Ipak, tumači vizažistica, koža stari i s vremenom morate mijenjati proizvode, ovisno o tome.

Fenty puderi

- Ako radite neke stvari iz navike, a više vam ne valjaju, vrijeme je da promijenite nešto, da nabavite neke druge formule. Kad primijetite da vam je nešto bilo super, a više nije, vrijeme je za promjene – ističe stručnjakinja.

Kad smo mlađi, koža je deblja i čvršća, no kako starimo, ona je tanja i ne može više podnijeti toliko podloge.

 

- Koža s vremenom postaje tanka i suha, pa ne podnosi puno toga, tek lagane formule koje daju blur efekt, one će lijepo pristajati – predlaže Linter.

Ne trudite se pokriti sve mrlje na licu, izgledat ćete poput maske.

- Radije imajte malo sjaja na licu, on je prirodan. No, ako imate mrlje na licu, hiperpigmentaciju, predlažem puder koji je u nijansi između vašeg tena i mrlja, kako bi se sve lakše stopilo – tumači stručnjakinja za Wellandgood.

Trebali bismo izbjegavati šminkati predjele koji su jako naborani, jer će svaka tekstura ući njih i samo ih dodatno naglasiti. Predlaže apliciranje korektora kistom, a ne prstom, jer kist je precizniji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju