Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Napravite fini španjolski gulaš

Napravite fini španjolski gulaš

Papriku prepolovite, odstranite joj sjemenke, operite je i narežite na komade. Krumpir ogulite, operite i narežite na kockice. Meso posušite ubrusom i narežite na kocke veličine zalogaja

VIDEO

Broj osoba: 4

Priprema: 45 minuta

Sastojci:

1 zelena paprika, 400 g krumpira, 400 g svinjskog odreska, 2 žlice ulja, 600 g kockica pelata (najbolje domaćeg iz staklenke), 1 vrećica mješavine začina za gulaš, 40 g slatkih feferona (staklenka), nekoliko crnih maslina bez koštica

Tajna savršene pašticade: U klasičnu ne ide muškatni oraščić, a meso se prži na masti
Tajna savršene pašticade: U klasičnu ne ide muškatni oraščić, a meso se prži na masti

Postupak:

Papriku prepolovite, odstranite joj sjemenke, operite je i narežite na komade. Krumpir ogulite, operite i narežite na kockice. Meso posušite ubrusom i narežite na kocke veličine zalogaja. U loncu zagrijte ulje pa popržite meso uz stalno okretanje.

Color Image of Woman Peeling Potatoes in Her Kitchen

Dodajte papriku i krumpir te kratko pirjajte. Zatim dodajte pelat i 250 ml hladne vode. Umiješajte začine za gulaš, jednom zakuhajte i poklopite pa na srednje jakoj vatri kuhajte oko 20 minuta.

Feferone ocijedite i narežite na kolutiće. Feferone i masline dodajte u lonac pa sve pirjajte pet minuta. Po želji ukrasite timijanom. Uz to poslužite svježi seljački kruh, rižu ili tjesteninu.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač
Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam