Obavijesti

Lifestyle

Top 5 tech gadgeta! Koji od ovih je pravi izbor za vas?

Top 5 tech gadgeta! Koji od ovih je pravi izbor za vas?

Gadgeti nisu samo potreba već i modna izjava. Našli smo najnovije trendove koji će vam pomoći da postanete najbolja verzija sebe

VIDEO

1. Bežične slušalice koje imaju izmjenjivi držač za glavu i jastučiće koji su spremni da se 'bace' u pranje. Bonus: dok ih koristite, možete jednostavno odgovoriti na poziv ili promijeniti pjesmu 'kuckajući' na desno uho. I možete ih odlično ukomponirati u bilo koji stil jer su trendy izgleda.

New #Urbanears washable headphone!

Posted by Elodie in Paris on Wednesday, 22 January 2014

2. Slatki i kompaktan dizajn ovog malog aparata koji odmah izbacuje fotografije, dostupan je u pet različitih nijansi. Osim što je odličan modni gadget za novu školsku godinu, pružit će vam neprocjenjivu zabavu s prijateljima.

Best Gadget <3 instax mini camera 󾓯󾓯 http://ow.ly/REHg301OM7U

Posted by Fashion Room on Friday, 1 July 2016

3. Uvijek gubite USB? Našli ste prekrasni koji vam odgovara uz stil, ali svaki put ga tražite satima u torbi, a nekad ga i ne nađete. Donosimo vam genijalnu ideju kako spojiti modu i gadgete. Jednostavno je i sami možete napraviti fashion torbicu na kojoj će vam svi zavidjeti.

Fashion + Function, it's possible. #gadgets

Posted by Ever So Neat on Wednesday, 11 May 2016

4. Odličan modni dodatak koji jednostavno morate imati je novi Huawei P9 Lite koji je posebno namijenjen modno osviještenim korisnicima koji se vole fotografirati i slušati glazbu. Tanki dizajn dolazi u prekrasnoj crnoj, bijeloj ili zlatnoj boji i čini ga poželjnim modnim dodatkom, a njegove funkcije jednostavno će vas oduševiti: savršen selfie način rada ima efekte uljepšavanja lica i na nekoliko fotografija. 

Good food način rada obrađuje fotografije hrane isticanjem i otvaranjem apetita, a dolazi s osam novih filtera: Mono, Impact, ND, Valencia, Blue, Halo, Nostalgia i Dawn. Uređivanje fotografija uključuje opciju grafita i višestrukih mozaika. Huawei P9 Lite super je modni dodatak koji spaja tehnologiju i dizajn. Must-have ove godine!

 

5. Ultimativni modni gadget je definitivno pametna narukvica. Osim prekrasnog dizajna, obavještava vas o dolazećim pozivima, porukama, e-mailovima i svim drugim obavijestima kako bi u svakom trenutku bili in. Huawei A1 je atraktivnog i modernog izgleda, a dolazi i u nekoliko kombinacija boja čime se uklapa u sve modne kombinacije. 

Huawei A1 diskretnom vibracijom i LED diodom obavještava o dolazećim pozivima, porukama, e-mailovima bez potrebe za stalnim posezanjem za pametnim telefonom. Vodootporna je do dubine od 1 metra u trajanju od 30 minuta pa ju ne morate skidati kad se idete tuširati ili kad pada kiša. Ona ostaje prekrasni modni dodatake neovisno o vremenskim uvjetima. 

Uz sve to, olakšava vam i da promijenite svoje životne navike. Pametni senzori iznimno precizno mjere vaše i prepoznaju aktivnost – bicikliranje, trčanje, hodanje, sjedenje te prate faze sna i upozoravaju na nepravilnosti. Uz sve to, mjeri i izloženost štetnim UV zrakama i upozorava kada treba nanijeti kremu ili maknuti se sa sunca. Osim što su misli na vaše zdravlje, pomaže i da postanete najbolja verzija sebe. Stoga, stavite narukvicu i krenite u osvajanje svijeta. Možete napraviti što god poželite! 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač