Lifestyle

Komentari 8

Suđeni ste jedno drugome? Ovi znakovi vam mogu to potvrditi

Suđeni ste jedno drugome? Ovi znakovi vam mogu to potvrditi

Čak i ako je suđeno da budete zajedno nemojte pretpostavljati da će vaša veza ići glatko, bez svađa i bez truda. U svim vezama, obje strane se moraju truditi kako bi im veza uspjela

Čak i kad ste zaljubljeni u nekoga 'preko ušiju', često može biti teško znati jesu li on ili ona 'pravi' za vas. Uvijek postoji ono 'možda' i pitate se kako znati hoće li ljubav potrajati dulje od početne zanesenosti. Oni koji kažu da je ljubav lagana, lažu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovih 15 znakova ukazuju na to da vam je suđeno da budete zajedno:

1. Govorite im stvari koje ne govorite nikome drugome

Želja da nekome ispričate intimne detalje o svom životu znači da im vjerujete, a to je glavna komponenta uspješne dugotrajne ljubavi.

2. Dopuštate im da vas vide u trenucima slabosti

Lako je biti sretan s nekim kad se dobro osjećate u životu. No i kada se loše osjećate znate da je vaša bolja polovica vaša utjeha u teškim vremenima i da će vas zagrliti i reći vam da će sve biti dobro. Kada osjetite njihovu podršku znate da je netko uz vas i da vas u teškim trenutcima neće napustiti. Većinom, takve osobe su tu za vas u teškim i u sretnim trenutcima.

3. Poštujete ih

Ne želite promijeniti njihovu suštinu. Volite ih upravo takve kakvi jesu. Iako vas možda neke stvari živciraju, bez obzira na sve vi se volite, poštujete i ne želite mijenjati jedno drugo. 

4. Želite da upoznaju vaše roditelje

Osjećate se ponosno na to tko su i želite ih što prije upoznati sa svojim roditeljima kako bi i oni to vidjeli.

5. Možete zamisliti zajedničku budućnost

Ne morate birati imena za svoju buduću djecu, ali povremeno biste trebali pustiti da vam um odluta i da zamišljate budućnost zajedno.

6. Ne bojite se međusobnog ne slaganja

Znate da će vas slušati čak i kada se posvađate. Oni vas shvaćaju ozbiljno čak i kada griješite i kada stvari ne idu onako kako ste zamišljali. No svaka svađa koju zajedno riješite pomoći će vam da rastete kao par.

Bez obzira koliko stanje između vas bilo savršeno, bit će sukoba i izazova na vašem putu koje morate zajedno riješiti. Ako ste spremni suprotstaviti se svakom izazovu, vaš odnos vam je zaista suđen.

7. Želite riješiti ključne razlike

Ako postoje neke ključne razlike koje će utjecati na vašu zajedničku budućnost - poput različitih religijskih mišljenja, novca ili nečega drugog, želite ih riješiti i vjerujete da možete doći do razumnog zaključka koji će zadovoljiti vas oboje.

8. Smijete se zajedno

Smijeh je jedno od najjednostavnijih životnih zadovoljstava. Ako se ne smijete svakodnevno sa svojim voljenim onda to nije to.

9. Jako vas privlači

Fizička kemija je važan sastojak zdrave veze. Ako vas vaš odabranik ili odabranica ludo privlače, iako možda nisu najzgodniji na svijetu, to znači da ste stvoreni jedno za drugo. 

10. S njima možete uživati i u tišini

Ne osjećate kao da prostor između sebe morate ispuniti brbljanjem ili nekom drugom interakcijom. Umjesto toga, uživate s njima u tišini.

11. Oko njih se ne morate pretvarati da ste netko što niste

Ne morate glumiti ono što niste, vi ste ono što jeste i oni vas vole radi toga. Njima možete reći sve što vam je na srcu bez da vas osuđuju.

12. Trebaju vam

Čeznete za njima, ali ne previše. Nezadovoljni ste ako ste dugo odvojeni.

13. Ne osjećate se previše ljubomorno

Možete ih pustiti da idu vani sa prijateljima jer im vjerujete. Dozvoljavate jedno drugom da imate vlastite živote i hobije.

14. Čine vas boljom osobom

Zbog njih se osjećate pametno, smiješno, privlačno, kreativno i volite najbolju verziju sebe. Osjećate kao da nadopunjuju najbolje dijelove vas.

15. Shvaćaju vas

Osjećate kao da razumiju neki važan dio vašeg života koji ne možete objasniti ili artikulirati. To je topao, ugodan osjećaj, koji biste trebali imati s partnerom s kojim se planirate vjenčati ili provesti cijeli život, piše Your Tango.

Najčitaniji članci