Lifestyle

Komentari 5

Super trikovi uz koje će vaša kuhinja izgledati kao iz časopisa

Super trikovi uz koje će vaša kuhinja izgledati kao iz časopisa

Zapravo je prilično jednostavno osvježiti kuhinju bez puno novca. To može biti kupnja kuhinjskih krpa u neutralnim i prirodnim nijansama ili mijenjanje slavine

Kuhinja je srce svakog doma. Ali, ako ju želite malo osvježiti, a ne znate kako, a da ne potrošite puno novca, ovo su jednostavni trikovi koji će vam pomoći pri tome.

POGLEDAJTE VIDEO:

Evo što možete napraviti da vaša kuhinja izgleda novije i svježije:

Kupnja kuhinjskog posuđa u istom stilu

Možete imati skupi i sofisticirani kuhinjski namještaj i moderne uređaje, ali dojam ovog luksuza može pokvariti neusklađeno kuhinjsko posuđe. Ono je važan dio kuhinjskog dekora, zato je važno da ga birate u jednakom stilu. 

Koristite krpe neutralne boje

Kuhinjske krpe su neophodne. Često ih koristimo, a jedva primjećujemo. To je razlog zašto biste trebali imati na umu da je ovaj predmet važan dio interijera. Pri odabiru kuhinjskih krpa odlučite se za neutralne i prirodne nijanse. One kuhinji mogu dati moderan i atraktivan izgled.

Mijenjanje slavine

Danas su dvobojni i šareni modeli u trendu. Ako se odlučite za neobičnu boju, vaša kuhinja može izgledati jedinstveno.

Spremanje sredstava za pranje posuđa

Važno je da su sve potrebne stvari pri ruci. Ipak, ako je područje oko sudopera pretrpano deterdžentima za čišćenje to ne izgleda lijepo. Pokušajte ih spremiti u posebne spremnike koje možete kupiti u bilo kojoj prodavaonici kućne robe. Tako će radna površina  izgledati puno organiziranije.

Utičnice koje odgovaraju boji interijera

Utičnice koje se po stilu i boji ne podudaraju s interijerom mogu pokvariti cjelokupni dojam kuhinje. Instaliranje skrivenih utičnica moglo bi biti još bolje rješenje.

Ukrašavanje kuhinje cvijećem

Cvijeće će oživjeti prostoriju, učiniti da ona izgleda svečano i poboljšati vaše raspoloženje, piše Bright Side.

 

Najčitaniji članci