Lifestyle

Komentari 70

Superbaka (82) završila dvije utrke izdržljivosti: Ići ću opet!

Superbaka (82) završila dvije utrke izdržljivosti: Ići ću opet!

Sa 82 godine, Mildred Wilson iz Sikestona, Missouri, SAD, je apolutna pobjednica. Već dva puta je uspješno završila utrku izdržljivosti 'Tough Mudder', a nada se i trećoj sljedeće godine

'Tough Mudder' utrka je izdržljivosti puna prepreka poput blata, užadi, vode, ljestvica...Mildred Wilson (82) je dva puta sudjelovala na ovoj utrci i oba puta je uspješno završila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon odobrenja liječnika, Mildred je počela trenirati i prvu utrku je završila nedugo nakon svog 80. rođendana.

- Jako mi se svidjelo taj prvi put, pa kad me sin pitao i za drugi put bilo mi je lako reći 'da' - rekla je Mildred.

Svoju drugu utrku, koja je bila na Majčin dan, je završila za tri sata. S njom je na svakom koraku bio i njezin sin Danny (47).

- Bilo je super što sam zajedno sa sinom sudjelovala na utrci za Majčin dan. U početku sam bila prilično nervozna zbog toga, ali kad sam izašla i započela utrku bilo je super.  Stvarno sam uživala i nisam se toliko umorila. Mogla sam ići i duže, ali bilo je jako hladno - dodala je.

Njezin suprug Farrell bodrio ju je tijekom njezine prve utrke, 2019. godine, ali, nažalost, preminuo je prošle godine. Drugu utrku Mildred je posvetila njemu.

Nada se kako će nadahnuti i druge ljude, svih dobnih skupina, da na teške izazove odgovore na pravi način. Dodala je i kako planira sudjelovati i na idućoj utrci ako bude živa i dovoljno zdrava do tada,  piše Metro.

 

Najčitaniji članci