Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

'Suprug mi nije bio privlačan, ali ipak sam se udala za njega'

'Suprug mi nije bio privlačan, ali ipak sam se udala za njega'
5

Uspješna veza proizvod je mnogih čimbenika, kompatibilnost je svakako jedan od njih. Ali tajming je jednako kritičan. Ne samo da morate željeti iste stvari, morate ih željeti u isto vrijeme...

VIDEO

Američka spisateljica i novinarka Leslie Bennetts promatrala je svog muža, prije nego što se udala za njega, i uvijek je mislila da nije njezin tip. I to se na kraju, promijenilo.

Radili su zajedno, a on ju je stalno molio da radi neke stvari s njim, na kolegijalan način. Ali kad bi je prijatelji pitali je li joj se sviđa, uvjeravala bi ih da on uopće nije njen tip muškarca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Krivila je svoj dobar izgled za to što nikada nije bila u ozbiljnoj vezi: 'Dečki me se boje' 00:58

Oduvijek su je privlačili moćni stariji muškarci, šarmeri. A Jeremy je bio njezin vršnjak. Bio je gotovo tri godine mlađi i bio joj je kolega, u istim novinama. Uvijek je izlazila s 'agresivnim' dečkima koji su voljeli dobre provode. 

16 brutalnih istina o ljubavi koje svi moraju naučiti na teži način
16 brutalnih istina o ljubavi koje svi moraju naučiti na teži način

Jeremy je bio kazališni stručnjak s naočalama koji je proveo i neko vrijeme podučavajući djecu s poteškoćama, a također je bio strpljiv i uporan. Koliko god ga je odbijala, on se ne bi uvrijedio i uvijek je pokušavao iznova.

Kao izvjestitelji vijesti iz kulture, oboje su morali gledati iste predstave, na koje bi išli zajedno. Poslije bi izgladnjeli pa otišli na večeru. Njihovi su razgovori postali intimniji. Kako su mjeseci prolazili, njezini su prijatelji postajali sve sumnjičaviji, stalno je zapitkujući li sigurna da se između njih ništa ne događa... Bila je sigurna. On uopće nije bio njen tip, ponavljala bi im.

A, i ona je bila prilično sigurna da ni ona nije njegov tip. Njegova prethodna žena bila je vrlo niska, tamna, introvertirana, a ona visoka, plava, ekstrovertirana.

Očito nisu bili par...

Imala je 36 godina kada ga je upoznala, i njen biološki sat pravio joj je veliku buku. Što se Jeremyja tiče, svaki put kada bi prošli pokraj bebe u kolicima ili vidjeli malo dijete u restoranu, osmijeh mu ne bi silazio s lica. Zaista je želio zasnovati obitelj, što je bio problem koji je bio izvor sukoba u njegovom bivšem braku.

- Želiš li imati djecu? - upitao ju je Jeremy kasno jedne noći dok su čekali hamburgere u zalogajnici koja radi 24 sata.

- Voljela bih, ali prihvatila sam činjenicu da se to vjerojatno nikad neće dogoditi. Pomirila sam se s tim - odgovorila mu je.

Nasmiješio joj se s toliko razumijevanja da su joj se oči napunile suzama. Jer on je jednostavno takav tip osobe.

Išla je i na terapiju, uglavnom kako bi pokušala shvatiti zašto ima tako katastrofalan ukus za muškarce. Tako bi vidjela psihijatra, jecala tijekom sesije i došla bi u ured s maskarom razmazanom po licu. Jednog je jutra stigla u posebno užasnom stanju, još uvijek plačući. Odjednom se on našao za njezinim stolom.

Nije ju pitao je li dobro, jer je bilo očito da nije. Umjesto toga, rekao joj je da ode kući i odmori se. A onda je nazvao da provjeri kako je.

Tada je shvatila...

Nedugo zatim, Jeremy ju je pozvao u kazalište nekoliko ulica dalje od njegova stana. Njezina najbliža prijateljica je bila sumnjičava i rekla joj da će je sigurno pozvati u njegov stan, samo kako bi joj se nabacivao. I da, doista ju je pozvao da vidi njegov stan i tu je sve krenulo...

Sutradan ju je zaprosio...

Imala je fobiju od obveza. Odugovlačeći, pitala je mogu li imati duge zaruke. Kad je izbezumljeno predložila 10 godina, samo je mirno odmahnuo glavom, i dalje se smiješeći pun razumijevanja. Oči bi joj se ponovno punile suzama.

Želite znati kako će vam biti s novim partnerom u vezi? Samo provjerite kakav ima palac
Želite znati kako će vam biti s novim partnerom u vezi? Samo provjerite kakav ima palac

Na vjenčanju se toliko bojala da se skoro onesvijestila. Jeremy ju je čvrsto držao za lakat. Uspaničeno se šuljala postrance gledajući ga i očajnički razmišljajući '...ali on nije moj tip!'.

On je bio pametan, talentiran i zanimljiv. Ali za razliku od nekih tipova s kojima je hodala prije, on je bio pošten, vrijedan povjerenja i pouzdan. Kad ga je gledala kako se igra s tuđom djecom, znala je kakav bi divan otac bio. Bio je miran i staložen u krizi i osjećala je da će moći računati na njega kao supruga, bez obzira na izazove.

Imao je zrelo razumijevanje što znači predanost i želio ju je. Njegova ljubaznost prema njoj odražavala je način na koji je komunicirao s ostatkom svijeta. On je tip koji pomaže starim gospođama prijeći ulicu i graciozno pokazuje drugim vozačima da prođu ispred njega... Možda ne dolazi na svaku večeru odlučan da zasjeni sve goste; sklon je govoriti samo ako ima nešto za reći. Kada to učini, njegovi pogledi su inteligentni i humani, često sadrže neočekivane uvide.

Kad se osjeća ugodno u društvu, apsolutno je smiješan. Čak i nakon 20 godina poznavanja, njegov smisao za humor jednako je zabavan. I unatoč razlici u podrijetlu, njihove su se vrijednosti pokazale kompatibilnima s gotovo svime, uključujući i roditeljstvo.

Proslavili su osamnaestu godišnjicu braka prošlog ljeta; djeca im sada imaju 17 i 14 godina.

Još uvijek joj srce poskoči svaki put kad čuje njegov glas na telefonu. Kada razgovara s mlađim prijateljicama, često joj govore o muškarcima koje su odbile nakon jednog spoja jer 'nije njihov tip'. Ako ih potakne da budu otvorenije, podrugljivo frknu i uvjere je da znaju o čemu govore. Ali ona im ne vjeruje, jer prva noć koju je provela s Jeremyjem dokaz je za to. Tužna je zbog onoga što bi mogle propustiti.

Uspješna veza proizvod je mnogih čimbenika, kompatibilnost je svakako jedan od njih. Ali tajming je jednako kritičan. Ne samo da morate željeti iste stvari, morate ih željeti u isto vrijeme.

Činjenica da se netko poklopi s vašim mentalnim popisom stvari koje tražite samo vam pokazuje koliko je takav popis uopće apsurdan, donosi YourTango.

Dobro je biti u vezi sa ženom koja voli čitati knjige - ona dobro pamti detalje i suosjeća
Dobro je biti u vezi sa ženom koja voli čitati knjige - ona dobro pamti detalje i suosjeća
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku