Lifestyle

Komentari 11

Svako se jutro budila umorna, a onda je na kameri otkrila da je mačka 'terorizira' pola noći

Svako se jutro budila umorna, a onda je na kameri otkrila da je mačka 'terorizira' pola noći

Nije joj bilo jasno zašto se budi tako umorna iako je odlazila leći na vrijeme. Zbog toga je postavila kamere da bi vidjela kako to spava - i imala je što vidjeti, svoju mačku kako je budi čitavu noć

Anonimna Britanka požalila se na TikToku kako je danima užasno spavala, a premda se noći nije sjećala, svako jutro bi se budila užasno umorna, kao da uopće nije spavala. Želeći otkriti što se zapravo događa, postavila je kamere u svoju spavaću sobu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dugovječni ljubimci

Nakon još jednog jutra u kojem se probudila iscrpljena, premotala je snimku i otkrila krivca na kojeg nije ni sumnjala - svoju ljubljenu mačku Ginger, prenosi Daily Mail.

Mogla se vidjeti kako se Ginger šulja po sobi, penje na krevet uz nju i neprestano je tapka šapom.

Unutar kratkog isječka vidi se vlasnica mačke kako spava u svom krevetu u zamračenoj sobi, a dok televizor radi u pozadini, odjednom se pojavljuju dva oka u mraku. Neprestano tapkanje trajalo je u kontinuitetu od 23 h do 3 sata ujutro.

Nakon objave videa koji je pogledan preko 38 tisuća puta, vlasnica mačke s nadimkom Susie and Mollie dobila je mnoštvo povratnih informacija od drugih vlasnika mačaka.

- Puno njih mi je reklo kako to češće rade starije mačke, osobito kad obole od demencije pa su zbunjene po noći - naknadno je napisala.

Drugi su joj napisali da nije sama u svojim noćima s mačjim 'teroristima'.

- Moja mačka to radi! Maltretira me cijele noći ponekad - komentirao je jedan.

Druga je žena napisala: Tako i moj mačak, sjedi na mom jastuku i šapama mi ide po licu. Najdraže mu je to učiniti nakon što se vrati izvana'.

- Ni manje ni više nego mačka tako moli za vašu blizinu i pažnju. Moja jednostavno stvara buku grebući tepih, udarajući rolete i tako dalje - smatra jedan.

Drugi su pružali potencijalna objašnjenja za kontinuirana noćna tapkanja:
 
‘Tako je moj muž otkrio da ima apneju za vrijeme spavanja. Mačka ga je probudila svaki put kad je prestao disati', jedan je od komentara, dok se u drugom nudi slično razmišljanje: 'Hrčeš li? Jesi li ikad pregledana zbog apneje u snu? Mačke će vas provjeravati u slučaju da su zabrinuti za vas.' 

Najčitaniji članci