Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Svečano otvorena igraonica u Dječjoj bolnici na Srebrnjaku...

Danas je, povodom Svjetskog dana zdravlja, u Dječjoj bolnici Srebrnjak svečano otvorena igraonica za djecu kako bi se omogućilo roditeljima i djeci kvalitetnije zajedničko vrijeme dok čekaju preglede

Foto: PR
6 komentara

Nova igraonica je rezultat rada humanitarne udruge 'fra Mladen Hrkać', koja je sam projekt uređenja nazvala 'Omogućimo prijateljsko okruženje za oboljele!'. Stručni i educirani volonteri iz udruge su preuzeli odgovornost za osmišljavanje, organizaciju i provedbu različitih kreativnih sadržaja s najmlađim pacijentima u igraonici.

Foto: PR

- Hvala predstavnicima i volonterima Udruge što su prepoznali značaj humanizacije bolnice, koja je danas jedan od glavnih prioriteta razvijenih zdravstvenih sustava, te na raspolaganje stavili sve svoje znanje, iskustvo i resurse kako bi naši najmlađi pacijenti, ali i njihovi roditelji, dobili nove i kvalitetne sadržaje tijekom boravka u bolnici. Djeca i roditelji su oduševljeni i puno manje se boje i bijelih kuta i samih pregleda. Osim što pomaže našoj djeci i roditeljima, Udruga pomaže i nama i dodatno obogaćuje naše znanje i vještine u radu s djecom - rekao je dr. sc. Boro Nogalo, ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak.

Foto: PR

Pri kraju svečanog otvaranja, djeca su uživala u nastupu mađioničara Jape, te su skupa pjevali neke od najdražih dječjih pjesama kao što su Kad si sretan, Mi smo djeca vesela i Zeko hop.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message