Lifestyle

Komentari 144

Svi Kolindini stylinzi u mjesec dana: Odmjereno i sa smislom

Svi Kolindini stylinzi u mjesec dana: Odmjereno i sa smislom

Državnicama nije lako izabrati odjeću koja će komunicirati i stil i ozbiljnost i odmjerenost, no naša predsjednica u tome uspijeva. Vješto kombinira boje i različite komade odjeće

Muškarcima je lako. Odijelo, košulja i kravata i izgledat će fantastično, ozbiljno, odmjereno. Dobro odijelo čini svakog muškarca upečatljivijim. Pa tako i političara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

No državnička moda za žene nije nimalo jednostavna. Ima i ona svoja pravila, a puno toga ovisi i o samom karakteru političarke. Mnoge od njih držale su se koda i birale jednostavan i ozbiljan stil koji ih ne naglašava i ne ističe. No danas, kada postoji bezbroj mogućnosti za lijepo, elegantno i ozbiljno odijevanje izbor je nepresušiv. No s time dolazi i veća opasnost od pogreške.

Državničku modu političarke mogu iskoristiti da naglase svoju moć i autoritet te čak i da bojama komuniciraju poruke koje žele poslati. 

Naša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović itekako ima stila. Odlično kombinira boje, ženska odijela, sakoe, bluze i poslovne hlače, kao i haljine. U neformalnim prilikama je opuštenija i može je se vidjeti u trapericama, jaknama, a na utakmicama i u hrvatskom dresu. 

Iako se stylinzi muških političara, na bilo kojoj funkciji ne komentiraju toliko koliko u slučaju njihovih ženskih kolegica, valja uvijek imati na umu da bez obzira na predsjedničine outfite, to ne treba biti kriterij za prosuđivanje njenog rada. 

Društvo je sklono žene prosuđivati po izgledu i od toga je teško pobjeći, ali valja imati na umu da to ne bi trebalo biti kada je u pitanju rad i trud bilo koje žene. 

Budući da su državnici svjesni da se svaki njihov kontakt s javnošću pomno promatra, naša predsjednica to odlično radi. U svakom pojavljivanju je odmjerena, moderna, elegantna i ozbiljna.

Donosimo vam pregled njezinih stylinga u posljednjih mjesec dana.

Predsjednica na posljednjem suočavanju na HRT-u

Prvo sučeljavanje Kolinde i Zorana Milanovića na RTL-u

Predsjednica na predizbornom skupu u Splitu 28.12.2019.

Na predizbornom skupu u Karlovcu 27.12.2019.

Predsjednica na polnoćki

Sa suprugom Jakovom na Dolcu

Izborni stožer, prvi krug izbora 22.12.2019.

Predsjednica na glasovanju

Izborni skup u Zagrebu

Predsjednica u Velikoj Gorici

Na sučeljavanju svih 11 predsjedničkih kandidata na HRT-u

U Novoj Gradišci... 

Predsjednica u Slavonskom Brodu

Na predizbornom skupu u Rijeci

Na Adventu u Zadru

Na predizbornom skupu u Splitu

Predsjednica u Imotskom

Na koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade

Kolinda Grabar-Kitarović u Dubrovniku

S predsjednikom EU Parlamenta Davidom Sassoliem 

Na predavanju kandidature DIP-u

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci