Obavijesti

Lifestyle

Komentari 22

Svijet je opsjednut masivnim, okruglim stražnjicama: Zašto i žene i muškarci žude za njima?

Svijet je opsjednut masivnim, okruglim stražnjicama: Zašto i žene i muškarci žude za njima?
1

Većina žena danas teži za većom stražnjicom. Žene se više ne brinu hoće li njihova stražnjica izgledati veliko. Čak, naprotiv, one se tome nadaju..

VIDEO

Većina žena danas teži za većom stražnjicom. Već dovoljno dobro poznaju poze koje će ih istaknuti, a one nešto boljeg financijskog stanja rado će odvojiti više tisuća kuna, eura, funti ili dolara kako bi je učinila još prpošnijom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:49

Kim Kardashian je popularizirala ovaj trend kada je pokazala svoju stražnjicu u listopadu 2013. godine. Žene se više ne brinu hoće li njihova stražnjica izgledati veliko. Čak, naprotiv, one se tome nadaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ali, kako smo postali toliko opsjednuti velikom guzom? Navodno, zahvaljujući našim precima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

U svojoj knjizi 'Goli majmun' iz 1967. godine, zoolog Desmond Morris objasnio je kako su naše ženske prethodnice upotrebljavale svoju stražnjicu kako bi signalizirale da su spremne za akciju

 - U određenom trenutku naše evolucije prešlo se na parenje licem u lice i stražnjica se više nije koristila za davanje signala. To se dogodilo kad smo prestali hodati na četiri noge, poput  majmuna, i stajali uspravno. To je seksualne kontakte učinilo puno osobnijima i predstavljalo je prelazak na novi razvoj veza u kojima parovi duže ostaju vezani - rekao je Morris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Demi 🌹 (@demirose)

Ali Morris kaže da je zaobljena stražnjica i dalje jedan od  primarnih seksualnih signala i možda je razlog zašto žene ponovno pridaju pažnju ovom dijelu tijela.

Pjevačice s velikim stražnjicom kao Jennifer Lopez, Iggy Azalea i Nicki Minaj posvetile su neke svoje pjesme upravo svojoj stražnjici. JLo-ov hit 'Booty' iz 2014. ima više od 217 milijuna pregleda na YouTubeu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Nicki Minaj također pjeva o ljubavi prema velikoj stražnjici u svom hitu Anaconda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barbie (@nickiminaj)

Myra Mendible, socijalna povjesničarka, kaže da su ženski tipovi tijela uvijek bili znak onoga čemu je društvo težilo - vitka mišićava forma preferirala se u kapitalističkim zemljama, dok se u siromašnim mjesta poput njezine rodne Kube preferirala veća stražnjica.

Da bi postigle veću stražnjicu, mnoge žene idu i pod nož, piše The Sun.

Top 20 najboljih stražnjica

Od poznatih osoba, a koje imaju najbolje stražnjice, često se navode: Pippa Middleton, Kylie Minogue, Iggy Azalea, Coco Austin, Rosie Huntington Whiteley, Demi Rose, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Jessica Alba, Rihanna, Alessandra Ambrosio, Rita Ora, Kimberley Walsh, Jennifer Lopez, Beyonce, Nicki Minaj, Kim Kardashian, Blac Chyna, Amber Rose te Kelly Brook.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Coco (@coco)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'