Lifestyle

Komentari 16

Svim mladencima koji moraju odgoditi vjenčanje: Isplačite se

Svim mladencima koji moraju odgoditi vjenčanje: Isplačite se

Zbog pandemije korona virusa, mnoga, gotova sva, javna okupljanja i događanja su otkazana ili odgođena kako bi se zaustavilo širenje pandemije. To uključuje i vjenčanja, a ovo su neki savjeti što napraviti nakon odgode

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Žene žele da im nokte uredim kroz otvor za poštu u vratima'

Dok su neki imali intimnu ceremoniji bez gostiju, mnogi parovi su odgodili svoje vjenčanje za drugi datum. Lauren Dana, novinarka portala PopSugar ispričala je kako je i ona morala odgoditi vjenčanje i medeni mjesec u Italiji. Svim parovima u istoj situaciji poručila je da zna kako im je, ali i donijela nekoliko savjeta koji bi im mogli olakšati ovaj period. 

1. Isplačite se

Važno je priznati sebi kako to utječe na vas i dopustiti si da se zbog toga osjećate tužno. Prije nego što odlučite ići dalje i isplanirati sve, uzmite nekoliko dana za sebe. Pronađite neke zdrave načine da prebolite tugu, bilo da vičete u jastuk ili jedete sladoled i gledate filmove. Važno je odvojiti neko vrijeme za sebe.

2. Potražite nove iznajmljivače, ali nemojte ih bombardirati

Iako su sva mjesta i iznajmljivači različiti, nastavite s onima koji su vam na listi prioriteta. Na primjer, ako je mjesto dostupno 13. i 20. veljače, ali vaš snimatelj iz snova (bez kojeg jednostavno ne možete zamisliti svoje vjenčanje) je dostupan tek 20. veljače, odaberite taj datum. Pokušajte biti što više empatični, strpljivi i fleksibilni.

3. Pokušajte planirati unaprijed što je to više moguće

Što ste aktivniji, lakše ćete ponovno isplanirati svoj dan. Nemojte ostavljati sve za zadnji trenutak jer može doći do nepotrebnih komplikacija, kao što su veće cijene, manje dostupnih mjesta i tako dalje. Vjerujemo da za svoj dan želite samo najbolje.

4. Obavijestite uzvanike

Prije službene obavijesti o točnom datumu, obavijestite sve prijatelje i ostale uzvanike koje ste pozvali na vaše vjenčanje o rezervnim datumima koje planirate za novo vjenčanje. Neka vam vaši najbliži pomognu da proširite tu vijest ostalim uzvanicima. Pretpostavljamo da će vam tako biti lakše i da ćete se bolje osjećati ako budete manje pričali o tome.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ljudi kao ludi naručuju s online shopova high-street brendova

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa Robertom Knjazom:

 

Najčitaniji članci