Lifestyle

Komentari 15

Tajne ljepote Kris Jenner (65)

Tajne ljepote Kris Jenner (65)

Mama klana Kardashian podijelila je svoje trikove uz koje i u poznijim godinama uspijeva imati besprijekoran ten i sjajnu kožu. Otkrila je i da planira lansirati liniju svojih preparata za njegu kože

Prije nekih četiri ili pet godina odlučila sam da želim pokrenuti liniju proizvoda za njegu kože i napravili smo neke uzorke. Tako da imam liniju proizvoda s kojom sam zadovoljna i koja je spremna za tržište. Kada će biti dobar trenutak, za godinu ili možda dvije, izaći ćemo na tržište, otkrila je Kris Jenner (65) u nedavnom intervjuu.

POGLEDAJTE VIDEO:

S obzirom na to kako izgleda sa 65 godina, linija će vjerojatno biti hit, ali dok se to ne dogodi, donosimo njezine trikove za besprijekoran ten i sjajnu kožu.

Ulaže u svoju kožu

- Opsjednuta sam svojom kožom i uvijek sam vodila dobru brigu o njoj. Na prvi tretman lica u kozmetičkom salonu otišla sam kad sam bila vrlo mlada djevojka i zapravo nikad nisam prestala. Koža mi je uvijek bila prioritet - rekla je za časopis WSJ.

Vjeruje kako o koži treba početi brinuti već mladosti, piše Woman's Health.

- Već kao jako mlada shvatila sam vrijednost super kremaste hidratantne kreme i povremenih odlaska na tretmane za lice koji stvarno pomažu u njezi moje kože - dodala je.

Ima jednostavnu rutinu

- Mislim da je jako bitno da i starije žene shvate kako briga o koži nije komplicirana - rekla je.

Iako nikada nije u detalje otkrila svoju rutinu brige o koži, jasno je da vjeruje u moć dobre hidratantne kreme i tretmana za lice.

Voli botoks

- Za mene, to je pun pogodak. Ako ste odgovorni i sve radite po savjetima liječnika, mislim da pomaže. Botoks koristim već jako dugo - otkrila je.

Otvorena je za nove stvari

- Osobna njega je jako bitna, to sam naučila svoju djecu dok su još bili jako mladi. Oni me zato često znaju podsjetiti na horor koji su proživjele kada su bile na svom prvom depiliranju bikini zone. Volimo istraživati nova beauty iskustva i učiti o novim tehnikama i proizvodima - ispričala je za časopis People.

Prima savjete svojih slavnih kćeri

- Moja djeca su prilično specifična oko toga kako se apliciraju pojedini proizvodi. Primjerice, kažu da sve preparate treba nanositi prema gore, i to preko vrata i lica. Koristi davanja mini masaže lica samome sebi su fantastične - otkrila je. 

Razumije važnost zaštitnog faktora protiv sunca

- Kad sam odrastala, stavljali smo dječje ulje i jod po sebi i sjedili s reflektirajućom površinom na plaži kako bi upili najviše sunca koliko je bilo moguće. Nismo znali bolje. Sada se ova generacija zaista brine o sebi na način na koji mi jednostavno nismo bili educirani u to doba. Baš neki dan, sva su djeca bila u bazenu i mazala su se kremom za sunčanje i pomislila sam, u redu, bolje da i ja stavim nešto na sebe - kaže.

Uvijek pere lice s ručnikom za umivanje

- Operite lice svake večeri pomoću vrućeg frotirnog ručnika. Djeluje kao prirodni piling otpuštajući mrtve stanice kože, otvara pore i omekšava kožu, pripremajući je za vaše večernje tretmane - savjetuje.

Pazi na zube

- Pobrinite se da nabavite novu četkicu za zube svaka tri tjedna. Vaša usta su kao sveti gral vašeg tijela i jako je važno brinuti o zubima. Nemojte zaboraviti zube čistiti koncem svaku večer - zaključila je.

Najčitaniji članci