Lifestyle

Komentari 80

'Tata je dobio genitalni herpes zbog mene, mama hoće razvod'

'Tata je dobio genitalni herpes zbog mene, mama hoće razvod'

Žena je posumnjala da je suprug vara i zatražila razvod. Njihovoj kćeri sada je nezgodno priznati da je ona za sve kriva. Kaže da je rođena u vrlo religioznoj obitelji gdje nema seksa prije braka

Neimenovana djevojka priznala je da je tatinom britvicom brijala bikini zonu te da ju je zaboravila baciti. Nikome to nije spominjala pa se jednog jutra tata obrijao tom britvicom i dobio genitalni herpes, vrlo zaraznu virusnu infekciju koju karakteriziraju ranice na spolnom organu ili oko njega ili na ustima, a prvi simptomi se javljaju tjedan do dva nakon kontakta sa zarazom.

I tu nije bio kraj očevoj drami. Naime, mama je posumnjala da je suprug vara i zatražila razvod. Djevojci je sada nezgodno, kaže, priznati da je ona za sve kriva.

- Rođena sam u vrlo religioznoj obitelji, barem su moji roditelji takvi, gdje se vjeruje da ne bi trebalo biti seksa prije braka. Ali, ja sam nakon odlaska na sveučilište počela eksperimentirati. Bila sam pomalo promiskuitetna i tijekom jedne noćne zabave dobila sam genitalni herpes - prisjetila se.

Tatu je zarazila kada je za blagdane došla kući, a zaboravila je uzeti svoju britvicu. Kaže da se trebala naći s nekim momkom i imala je svega nekoliko sati da se uredi. Kako je očekivala bliskiji kontakt, odlučila je urediti intimno područje.

- Zaboravila sam na to sve dok nekoliko mjeseci kasnije nisam primila histeričan majčin poziv, ponavljala je da se rastaje od oca jer je dobio genitalni herpes. Histerično je plakala. Osjećala sam se grozno jer su zajedno otkako im je bilo 18. Nazvala sam oca na FaceTime, javio se, a lice mu je bilo prekriveno osipom. Rekao mi je da ima herpes, ali da nikada nije prevario mamu i nema pojma kako se to dogodilo - ispričala je.

- Bilo mi je potrebno dva tjedna da shvatim kako sam možda ja krivac za sve to. Za to vrijeme majka je preselila kod svoje sestre - dodala je.

Sada, kaže ima dilemu - priznati sve roditeljima i spasiti njihov brak ili ne. Ukoliko sve prizna, to će odmah otkriti i da je seksualno aktivna na što će njezin otac sigurno 'poludjeti'. Savjet je potražila na Redditu, a među brojnim komentarima, uglavnom zgražanja što je uzela tatinu britvicu za međunožje, bio je i ovaj:

- Samo mala korekcija, vjerojatno si zarazila i svoju majku genitalnim herpesom - napisao je netko, a prenosi The Sun.

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Najčitaniji članci