![Top 5 recepata za lagana ljetna jela od tjestenine - bez mesa](https://img.24sata.hr/n_EsfLzE_doR78gb3uc8ML6cLT8=/414x267/smart/media/images/2022-30/untitled-design-2022-07-27t150926-895.jpg)
Svako od ovih jela može se jesti i hladno, kao neka vrsta fine ljetne salate. Radi se redom o receptima za jela koja su laganija za probavu, što je i preporuka tijekom vrućih dana
Lifestyle
Komentari 0Svako od ovih jela može se jesti i hladno, kao neka vrsta fine ljetne salate. Radi se redom o receptima za jela koja su laganija za probavu, što je i preporuka tijekom vrućih dana
Kad kuhate tjesteninu držite se nekoliko pravila kako bi bila savršene teksture i okusa. U vodu se stavlja 1,5 do 3 žličice soli na svakih 500 grama tjestenine, ovisno kakav umak kasnije ide na nju - ako je slaniji, tad u vodu stavite manje soli.