Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

Top savjeti kako pronaći pravu ljubav: Ne čekajte da partner 'padne s neba', načekat ćete se

Top savjeti kako pronaći pravu ljubav: Ne čekajte da partner 'padne s neba', načekat ćete se

Nađite nešto što vas veseli i to radite. Kad čovjek radi ono što voli, tada oko sebe širi pozitivnu energiju koju drugi osjete i koja im je privlačna. Također, sami sebe iskreno zapitajte: 'Što želim od života?'

VIDEO

Dobro razmislite o tome što želite

I budite iskreni sami sa sobom, bez 'ali' i raznih opravdanja. Najozbiljnije razmislite što želite u životu, kakve planove imate, kakve su vam želje i namjere.

POGLEDAJTE VIDEO Male stvari život čine sretnim:

Pokretanje videa...

Trikovi za sreću: Mazite ljubimca, jedite čokoladu... 01:35

Nije dobro tražiti partnera ako niste sigurni što bi željeli postići u životu i kako bi općenito željeli živjeti - na primjer, želite li miran obiteljski život s nekime, ili život pun avantura, zabave, putovanja. Želite li možda nekoga tko bi volio imati kućne ljubimce, partnera koji će uživati u boravku u prirodi kao vi...

Poanta je da sami sa sobom raščistite što želite i tada tragate za partnerom koji vam je sličan, koji ima slične interese kao i vi.

'Nikada nemojte dopustiti da vam netko drugi određuje sreću. Naučite biti sretni sami'
'Nikada nemojte dopustiti da vam netko drugi određuje sreću. Naučite biti sretni sami'

Nađite što vas veseli i to radite

Kad čovjek radi ono što voli, tada oko sebe širi pozitivnu energiju koju drugi osjete i koja im je privlačna. Strast prema nečemu je vrlo privlačna osobina jer pokazuje da volite i cijenite sebe, svoj život i da ste ispunjeni dobrim vibracijama.

Također, zbog nikoga se ne odričite onoga što volite raditi, što vas veseli i ispunjava. Kome je iskreno stalo do vas, prihvatit će vas upravo takvima kakvi jeste - ostali vam ni ne trebaju u životu.

Budite ono što jeste

Kao prvo, da bi privukli zdrav ljubavni odnos u svoj život, najprije morate voljeti sebe i prihvatit se onakvima kakvi jeste - tada će vas i drugi prihvaćati na taj način. Ne tražite partnera da bi se osjećali potpuno jer to su pogrešna očekivanja koja često ne završavaju dobro.

Na vama samima je da prihvatite svoje mane i svoje vrline, te da se osjećate dobro i ispunjeno u svojoj koži. Ljude privlače oni koji vole sebe takvima kakvi jesu, i prihvaćaju da nitko nije savršen, odnosno da svi mi imamo i pozitivnih i negativnih strana - jer savršen čovjek ne postoji!

Kada se prikažete svijetu onakvi kakvi zaista jeste, tada su šanse da ćete pronaći nekoga baš za sebe puno veće.

Ne ograničavajte sami sebe

Sjetite se da privlačite ono što isijava iz vas. To znači da, ako ne vjerujete da zaslužujete pravu ljubav, tada je nećete ni osjetiti. Ako mislite da ste bolji od drugih, ni tada nećete sami sebi dati priliku da iskreno volite i budete voljeni.

Očistite glavu od misli koje vas sputavaju i razmišljate pozitivno. Vjerujte da je tamo negdje netko savršen za vas i da je samo pitanje vremena kada ćete se susresti, a to će se dogoditi kada oboje za to budete spremni.

Budite otvorenog uma i ne dozvolite da vas predrasude o nekome odmah u startu udalje od njega, jer tko zna, možda je upravo to vaša srodna duša.

Znakovi da vas je iscrpila loša energija kojom ste okruženi
Znakovi da vas je iscrpila loša energija kojom ste okruženi

Ne čekajte da vam partner 'padne u krilo s neba'

Budite hrabri, izađite među ljude, pristupite onome tko vam je privukao pažnju, započnite razgovor, jer tko zna, možda upravo stojite pred savršenim partnerom za vas.

Ne čekajte da vam savršen partner padne s neba u krilo dok, recimo, sjedite na kauču i gledate televizor. Ne zatvarajte se u svoja četiri zida.

Pronađite mjesta na kojima se okupljaju ljudi koji imaju slične interese kao i vi. Na primjer, ako volite šetnje prirodom, učlanite se u neki planinarski savez. Ili, ako volite kuhati, priuštite si poneku radionicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'