Obavijesti

Lifestyle

Komentari 62

Toplo-hladne seksi igrice će vas dovesti do ludila: Pripremite vrući vosak, kockice leda...

Toplo-hladne seksi igrice će vas dovesti do ludila: Pripremite vrući vosak, kockice leda...

Dodiri partnerove kože vrućim usnama i rukama koje ste prethodno jako ohladili, ili poljupci s kockicom leda u ustima mogu biti iznimno poticajni i uzbuđujući - evo savjeta kako uživati u tim igricama

VIDEO

Ljudska je koža puna receptora koji mogu 'očitati' temperaturu onoga što ju dodiruje, odnosno prepoznati je li to što nas je dodirnulo vruće, ili hladno, što je zapravo prirodni način kojim se tijelo štiti od mogućeg štetnog utjecaja prevrućih ili prehladnih predmeta. Ti su receptori korisni, na primjer, važni da se ne bismo opekli kad se približimo vrućem čajniku, no mogu biti iznimno korisni i ako želite povećati seksualni užitak 'toplo-hladno' igricama, donosi Men's Health. 

POGLEDAJTE VIDEO: Muškarci otkrili najbolje savjete za seks

Pokretanje videa...

Seks savjeti 00:56

- Igra vruće-hladno podrazumijeva korištenje toplog, odnosno hladnog dodira tijekom seksualne igre, kaže Bryony Cole, seksualni savjetnik u trgovini seksualnim igračkama Lovehoney. Ideja koja stoji iza toga je da varijacija temperature stimulira vaše neuroreceptore, stvarajući senzacija u vašem tijelu. Pritom možete koristiti kocke leda na tijelu, ili koristiti seksualnu igračku koju ste prije toga držali u zamrzivaču, pa onda kapnuti vrući vosak na tijelo partnera i slično. To može biti dio predigre, 'alat' za podizanje uzbuđenja tijekom seksa, ali i kao način opuštanja nakon seksa, kaže Cole. 

U suradnji s Ashley Cobb, blogericom i edukatoricom u Lovehoneyu, istaknule su nekoliko savjeta o tome kako zagrijati stvari i/li ohladiti temperaturu u spavaćoj sobi.

Za hladni podražaj 

1. Dodiri kockicama leda 

Led se može koristiti za masažu bradavica, unutarnje strane bedara, masažu vrata ili područja ispod grudi, kaže Cobb. Možete staviti i ledenu kockicu u usta, ili uzeti gutljaj hladne vode, pa približiti usne partneru. Prirodna toplina iz vaših usta i hladnoća iz leda mogu izazvati trnce. 

Seksi igrice za ljeto: Napravite vrući popis i baš sve isprobajte
Seksi igrice za ljeto: Napravite vrući popis i baš sve isprobajte

Pripazite, naravno, da je riječ o manjoj kockici leda koja ne može izazvati gušenje, savjetuju. 

2. Ohladite svoje seksualne igračke

Fotolia

Sve staklene i nehrđajuće seksualne igračke možete staviti u hladnjak prije seksualnih igrica. Druga je mogućnost da ih umočite u čašu ledene vode, kaže  Cobb. Također, možete koristiti povez preko očiju kako biste mogli iznenaditi partnera promjenama temperature.  

Izostanak vida pojačava osjetila i stvara osjećaj iščekivanja, kaže Cobb, a poseban je osjećaj to da ne možete predvidjeti kako će se ledena kockica kretati tijelom. 

3. Koristite ohlađenu hranu 

Ližite sladoled s bradavica vašeg partnera, testisa ili bilo kojeg dijela tijela na kojem vam se to čini zabavno. Pokušajte prijeći nekom smrznutom poslasticom preko partnerovog tijela, pa poližite slatki trag.  

4. Hladnim rukama pratite trag toplih usana

Pripremite zdjelu ledene hladne vode i umočite ruke u nju da se dobro ohlade. Prijeđite na partneričino međunožje, pa se jezikom poigrajte klitorisom, a onda ga dodirnite hladnim rukama. Ista taktika primjenjiva je i na partnerovom penisu. 

Za topli podražaj

1. Masaža s toplim uljima

Pokušajte kapnuti toplo ulje na leđa partnera i priuštite mu erotsku masažu, kaže Cole. Druga opcija je kupiti svjećice s mirisnim voskom, pa ih zapaliti, nakon čega ga možete koristiti za masažu. 

Seksi igrice: Povez na očima i seks vani dovode vas do ludila
Seksi igrice:  Povez na očima i seks vani dovode vas do ludila

2. Zagrijte seksi igračke

Postoje muški masturbatori koji se zagrijavaju, kaže Cole. Te igračke možete koristiti nasamo, ali i s partnericom. 

3. Uživajte u igri voskom 

Postoje svijeće posebno dizajnirane za seksi masažu, za sagorijevanje na nižim temperaturama od uobičajenih voštanih svijeća koje su bolje za seksi igre, objašnjava Cobb. Naime, obične svijeće mogu biti prevruće i opeći partnera. U ovom slučaju, partner će osjetiti nježan dodir topline i zaista uživati.  

Istina ili izazov - seksi igrice rasplamsat će strasti u krevetu
Istina ili izazov - seksi igrice rasplamsat će strasti u krevetu

4.  Oprezno se igrajte vatrom

Ako odlučite koristiti vatru u blizini tijela ili izravno na koži osobe, budite jako oprezni. To može podrazumijevati upotrebu plamena svijeće u blizini kože, tapkanje kože upaljenom bakljom ili upotrebu 'vatrenog biča' na koži, kaže Cole. No, imajte na umu da su ove igre opasne, te da je potrebno poduzeti niz mjera opreza. Svakako pripremite mokre ručnike i aparat za gašenje požara. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa