Obavijesti

Lifestyle

Komentari 51

Torbice na ramenu, preko lakta ili u ruci otkrivaju tipove žena

Torbice na ramenu, preko lakta ili u ruci otkrivaju tipove žena
8

Nošenje torbe na laktu otkriva ženu željnu moći, a preko tijela ukazuje na skrivanje siluete. Više torbi odjednom nose žene koje su uvijek u gužvi i gomilaju stvari

VIDEO

Načini na koji žene nose torbu, bilo da je to na ramenu, preko tijela ili u ruci, otkrivaju njihovu osobnost. Samo na temelju položaja torbe možete saznati je li žena opsjednuta moći ili je vrlo oprezna, tvrdi britanska stručnjakinja za govor tijela, Patti Wood. 

Nošenje više torbi 

Pripadnice ljepšeg spola koje odjednom nose i po nekoliko torbi uvijek su u žurbi, često su umorne i iscrpljene. Gotovo nikada nisu točne i imaju problema s gomilanjem stvari, piše Daily Mail

Torba na pregibu lakta

Nošenje torbe preko lakta karakteristično je za brojne zvijezde, a takav položaj zapravo povezuje se s moći, tvrdi Wood. Tako pokazujete da ste nadmoćni, a torba vam je svojevrsni trofej.

Torbu preko tijela 

One žene koje nose torbu preko cijelog tijela zapravo skrivaju svoju siluetu i odjeću. Takav stil čest je kod mlađih žena koje još nisu posve sigurne u sebe.

Stiskanje pismo-torbice

Držanje pismo-torbe s obje ruke ukazuje na sramežljivu ženu koja ne voli biti u centru pozornosti. Osobito ako stane tako da jednu nogu lagano skvrči i stavi iza druge, tada poput smokvina lista štiti svoju intimu. Ako takav stav zauzmete na spoju to znači da večera ne ide u najboljem smjeru, tvrdi Wood. 

Torbu ispod pazuha 

Ako torbu nosite stisnutu ispod pazuha bez obzira je li to pismo torba ili ne, vjerojatno ste žena koja će učiniti sve za uspjeh. Njoj je bitniji sadržaj, nego sama torba. 

Torba na jedno rame 

Žene koje nose torbe s dugom ručkom preko jednog remena iako bi ih komotno mogle staviti preko tijela, otkrivaju da nemaju kontrolu nad životom. Njima nedostaje samosvijesti. 

Kratka ručka

One pripadnice ljepšeg spola koje umjesto duge ručke biraju kratku, poslovni su tip žene. Njima nije bitan izgled, već ih više brinu uspjeh i napredovanje. 

Stiskanje torbe otkriva opreznu ženu

Stiskanje torbe blizu tijela i privlačenje rukom, bilo da je ona velika ili mala, ukazuje na žene koje su oprezne i uvijek paze na svoje stvari. Takvim ponašanjem otkrivaju strah da će im netko torbu istrgnuti iz ruke ili ukrasti stvari. 

Čuvanje torbe prepuštaju partneru kako bi izgledale savršeno

Žene koje svoju torbu prepuštaju drugima na čuvanje, najčešće partneru, smatraju kako imaju boljeg posla od držanja iste. Njima je najbitnije da izgledaju savršeno, pa se boje da će im torbica samo smetati ili ih zasjeniti, tvrdi Wood. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač