Lifestyle

Komentari 4

Tri savjeta koja tijekom ljeta trebate primjenjivati svaki dan

Tri savjeta koja tijekom ljeta trebate primjenjivati svaki dan

Kako biste ostali energični i aktivni tijekom ljeta pokrenite svoje tijelo, nemojte sjediti, prošetajte vani i budite aktivni. Osigurajte svom tijelu potrebnu dozu hidratacije i jedite sezonsko voće i povrće

Ljeto je godišnje doba u kojem se mnogi zbog prevelike vrućine osjećaju lijeno i neproduktivno. Upravo zbog toga u redu je nakon posla ili za vikend opustiti se kako bi povratili energiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nutricionistica Nmami Agarwal na Instagramu je podijelila tri osnovna savjeta kako da ostanete energični i aktivni tijekom ove sezone:

1. Ostanite hidratizirani: Održavanje dobro hidratiziranog tijela najbolji je način da ostanete energični, savjetuje Agarwal. 

- Voda izbacuje toksine iz tijela, a istovremeno povećava razinu energije - govori.

2. Pokrenite tijelo: Promijenite svoj sjedilački način života i dodajte mu neke tjelesne aktivnosti. To je najbolji način da ostanete aktivni tijekom dana, kaže nutricionistica.

3. Uključite sezonske i svježe proizvode: Hrana koju jedete izravno utječe na vaše zdravlje i raspoloženje. Agarwal kaže da u prehranu morate dodati vodeno voće i povrće, poput dinje i grejpa, piše Indian Express.