Lifestyle

Komentari 0

Trik kako da umjetne biljke ne budu prašnjave i svježe mirišu

Trik kako da umjetne biljke ne budu prašnjave i svježe mirišu

Influencerica Sophie Hinchcliff otkrila je kako listići za sušilicu nisu samo za tu namjenu već i za ostale stvari u kućanstvu. Ona ih koristi za odbijanje prašine i za svjež miris u domu

Sophie Hinchcliff (30), na Instagramu poznata i kao mrshinchhome, tvrdi kako su listići za sušilicu dobri za različite stvari u domu. Iako se oni obično ubacuju u sušilicu zajedno s vašom odjećom kako bi skupili mucice, oni su sjajni i za brisanje prašnjavih predmeta i odbijanja prašine od sobnih biljaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za čišćenje doma

Sophie je na svom Instagramu otkrila kako redovno stavlja listiće za sušilicu unutar vaza s umjetnim cvijećem kako bi odbili prašinu. Ali ne samo što oni pomažu u odbijanju prašine, već cvijeće lijepo miriše. Također, vaze nisu jedino mjesto gdje ih ona voli sakriti, premda s njima i briše prašinu na unutarnjim roletama.

- Razlog zbog kojeg koristim listiće za sušilicu je taj što su antistatični, pa skupljaju svu prašinu, a ne trebate ih ni navlažiti - objasnila je i dodala: Jednom kada obrišete svaku letvicu i sva prašina nestane, stavite na meki papir mirisno sredstvo protiv bakterija i mirisa i njime prebrišite rolete.

Osim protiv prašine, ovi listići dobri su i protiv neugodnih mirisa, pa tako Sophie stavi i jedan list u rolu WC papira za svjež miris kupaonice. Isto radi i s odjećom. Naime, uvijek ubaci jedan listić za sušilicu u ladicu gdje drži veš kako bi njezino rublje dulje imalo svjež miris nakon pranja, piše The Sun.

Najčitaniji članci