Lifestyle

Komentari 0

Trik za lakše kreiranje crne linije oko očiju: Kratki pokreti omogućuju bolju preciznost

Trik za lakše kreiranje crne linije oko očiju: Kratki pokreti omogućuju bolju preciznost

Osim najtamnijeg tona, za ovaj stil možemo koristiti i olovke smeđe boje, poput pigmenta čokolade, koji će očima dati nešto mekši pogled. Crna linija oko oka praktična je i za smokey eyes stil

Video koji je objavio 21-godišnji kanadski vizažist Kevin Kodra (@kevikodra) pokazuje optimalnu tehniku iscrtavanja očiju crnom olovkom. 

Tu je čak i trik za urednost s unutarnje strane oka, u kutu. Ovaj ponekad osjetljiv posao postaje jednostavniji uz njegove praktične savjete.

POGLEDAJTE VIDEO: Optičke varke

Kako bi šminkanje bilo kvalitetnije, predlaže male i kratke pokrete. Umjesto da vuče liniju 'u komadu', Kevin radi mikro linije koje mu omogućavaju da bolje pozicionira samu olovku.

Na taj način sve skupa postaje precizno, pošto manji pokreti omogućuju bolju kontrolu ruke. Bitno je da je taj dio oka suh te da ne suzi tijekom samog procesa šminkanja.

Crna linija oko oka vizualno ih smanjuje, definira, ali i čini senzualnim. Za večer pojačajte liniju sjenilima sa sjajnim česticama.

Olovku možete koristiti i kao sjenilo, a grunge look dobit ćete laganim razmazivanjem uz pomoć štapića za uši ili prstima.

Najčitaniji članci