Obavijesti

Lifestyle

Komentari 30

'Trudna sam s mužem s kojim sam u braku 13 godina, ali od njega krijem veliku tajnu'

'Trudna sam s mužem s kojim sam u braku 13 godina, ali od njega krijem veliku tajnu'

Situacija, kaže, nije nimalo jednostavna. Ima dvoje djece i trudna je s trećim. Udala se samo zato što se to nekako od nje očekivalo. Nije mislila da će biti toliko izazovno boriti se sama sa sobom

VIDEO

Oduvijek sam znala da sam gay, no završila sam u braku s muškarcem, i to traje već 13 godina, ali seksualno i intimno me zanimaju samo žene. U početku mi to nije smetalo, no kako su godine prolazile, sve više sam se borila sa svojom seksualnošću, a nedavno se zaljubila u jednu ženu, priznala je anonimno žena na Redditovom forumu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavala je s tatinim prijateljem 00:59

Situacija, kaže, nije nimalo jednostavna. Ima dvoje djece i trudna je s trećim. Udala se samo zato što se to nekako od nje očekivalo. Nije mislila da će biti toliko izazovno boriti se sama sa sobom, s onim što želi i onim što misli da mora.

- Nedavno sam se zaljubila u ženu i doživjela svoje prvo seksualno iskustvo sa ženskom osobom. Bilo je to sve što sam zamišljala i više od toga! Najbolji osjećaj na svijetu ! Ali ja imam kuću, i dvoje djece. Peče me savjest zbog varanja, a mučila me prije toga i krivnja što sam htjela izaći iz tog braka pa sam se napila i imala nezaštićeni seks sa svojim mužem. Sad sam trudna 14 tjedana - rekla je.

'Seks je trajao dulje nego inače, odmah mi je nešto bilo čudno...'
'Seks je trajao dulje nego inače, odmah mi je nešto bilo čudno...'

'Priznajem da se naježim kad me muž dodiruje'

- Svakodnevno sam razgovarala s tom ženom i htjela biti s njom. Priznajem da se naježim kad me muž dodiruje. Osjećam da moram ostati s njim zbog djece, zbog ovog nerođenog djeteta, koje želimo i moj suprug i ja. Volim ga kao prijatelja i suroditelja - dodala je.

- Znam da bi mu to slomilo srce. Želim ga usrećiti jer je toliko toga napravio kako bi pokušao mene učiniti sretnom. Idealno bi bilo da pronađem način da budem zaljubljena u svog muža i imam taj osjećaj cjelovitosti u svom tijelu kad sam s njim, kao što mi se to događa s tom ženom, ali znam da to nije moguće. Mislim da bi bilo idealno da se prijateljski rastanemo nakon što beba napuni nekoliko mjeseci - ispričala je.

Želi da se dijete zbliži s oba roditelja prije nego se raziđu, a njih dvoje da ostanu prijatelji i brinu dobro o djeci iako više neće živjeti zajedno. 

'Moja kći je ljubav mog života, odmah bih se udala za njezinu mušku verziju. Povezane smo'
'Moja kći je ljubav mog života, odmah bih se udala za njezinu mušku verziju. Povezane smo'

- Tako bih mogla nastaviti izlaziti s ovom ženom ili drugim ženama, i konačno biti ono što jesam, živjeti svoj život slobodno. On bi isto mogao pronaći novu partnericu koja bi u njega bila zaljubljena do ušiju. Ženu koja će ga voljeti zbog njega samog, a ne samo zbog obitelji, novca i tih stvari - nastavila je.

Rekla je da se unatoč idealnom scenariju o kojem je razmišljala trenutno osjeća kao loš roditelj i živi pod velikim stresom.

- Osjećam se kao loša partnerica koja je godinama varala muža, jer sam se pokušavala prisiliti da se zaljubim u njega i glumila kako želim biti samo s njim - rekla je, a prenosi Mirror.

Zamolila je druge ljude na forumu da joj daju neki savjet, no komentari ju nisu oduševili:

  • 'Dobro je da si se pronašla i pomirila sa svojom seksualnošću, ali žrtve koje pritom ostavljaš su sulude. Nitko to ne zaslužuje, a ti nisi centar svemira.'
  • 'Prvo, pokaži  malo samopoštovanja i prestani s aferom. Kako je to pošteno prema tvom partneru? Ako ne želiš biti u braku s muškarcem, nemoj se udati za muškarca. Nemoj ga samo iskoristi za novac ili za što već.'
  • 'To je bezobrazno od tebe!'
  • 'Zabrinjavajuće je što dovodiš bebu u tu situaciju.'

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju