Obavijesti

Lifestyle

Komentari 33

Tuži dečka jer je nije oženio - a skupa su 8 godina i imaju bebu

Tuži dečka jer je nije oženio - a skupa su 8 godina i imaju bebu

Žena (26) vodi svog dečka na sud jer se nije oženio njome nakon osam godina veze i zajedničkog djeteta. Tako ga misli natjerati da pred Bogom i ljudima otkrije svoje planove za budućnost i obveže joj se

Gertrude Ngoma, iz Zambije, izvela je dečka Herberta Salalikija na sud jer joj je naprosto dosadilo čekati da je zaprosi i oženi. Ta je 26-godišnjaka tražila da on iznese svoje buduće planove pred sudom i tako se na njih obveže, prenosi Daily Mail.

Ta je žena doista poduzela krajnje mjere nakon što njezin dečko nije uspio ispuniti svoje obećanje braka, koje joj godinama daje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje u tramvaju

Pokretanje videa ...

Zbog toga je Gertrude Ngoma pokrenula je pravni postupak protiv svog dečka Herberta (28) i oca njezinog djeteta koji joj je, kako tvrdi, obećao da će se vjenčati.

'Drugoj šalje poruke, a mene ne ženi!'

Sita čekanja, zaručnica ga je izvela na sud. Unajmila je odvjetnika i zahtijeva da iznese svoje planove za budućnost nakon što se 'umorila od čekanja' te sumnjajući u njegovu odanost nakon što ga je uhvatila kako šalje poruke drugoj ženi.

Draga, odo ja na zrak: Hodao je 400 km nakon svađe sa ženom
Draga, odo ja na zrak: Hodao je 400 km nakon svađe sa ženom

- Nikad nije bio ozbiljan, zato sam ga dovela na sud jer zaslužujem znati put naprijed i našu budućnost - rekla je sudu.

U svoju obranu Salaliki je rekao da se želi oženiti Ngomom, ali si to ne može priuštiti te tvrdi da ne komuniciraju dobro jer mu ona ne daje dovoljno pažnje.

Divorce

Spremna mladenka rekla je sudu da osjeća kako Herbert (28) nije ozbiljan u vezi s njihovom vezom, unatoč tome što je već 'izdao miraz'.

U Zambiji je tradicionalno da muškarci plaćaju tzv. lobolu ili 'naknadu za zahvalnost' obitelji svoje zaručnice kao znak da će paziti na svoju ženu.

Ženio bi se, ali nerado

Unatoč izvršenoj uplati, par nikada nije živio zajedno iako dijele dijete, a Gertrude je ostala s roditeljima. No, Herbert je obranio svoju odluku rekavši da nije financijski dovoljno stabilan da bi mogao priuštiti vjenčanje.

On je najbolji suprug Zodijaka, napravit će sve da brak uspije
On je najbolji suprug Zodijaka, napravit će sve da brak uspije

Također je rekao da se nerado ženi, kriveći Gertrudu što mu nije pružila pažnju koju je smatrao da zaslužuje.

Sutkinja Evelyn Nalwize, predsjedavajući slučajem na Mjesnom sudu u Kabushiju, savjetovala je Gertrude da dečka tuži zbog kršenja bračnog ugovora, ali rekla je da u ovom slučaju vlasti ne mogu učiniti ništa više.

Umjesto toga, savjetovala im je da pokušaju pomiriti svoje razlike van suda.