Lifestyle

Komentari 11

Tvrdi da većina krivo radi: Kako se sipa sol i papar iz staklenki

Tvrdi da većina krivo radi: Kako se sipa sol i papar iz staklenki

Način korištenja soljenke i paprenke nikad nije djelovao kao nešto komplicirano, ali jedna je žena je na društvenim mrežama pokazala, kako mnogi tvrde, bolji način upotrebe

Čini se kako ovih dana na TikToku postoje trikove za sve - pa i one najbanalnije stvari za koje mislimo da smo ih odavno savladali te uopće ne djeluju komplicirano. Baš je zato iznenađujuće vidjeti video u kojem nam netko objašnjava da to zapravo radimo pogrešno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Korisnica TikToka Cody najnovija je u nizu, koja je na toj društvenoj platformi objavila video s natpisom: 'Koliko ste imali godina kad ste otkrili ispravan način kako se sipa sol i papar'.

Iako neki videozapisi nude originalna rješenja, a drugi samo kompliciraju stvari, njen je video postao pravi hit iz dobrih razloga, tvrde gledatelji.

Odgovarajuće staklenke za sol i papar koje se nalaze na stolovima u restoranu, a često ih i kod kuće držimo na stolu za dodatno začinjavanje jela, na sebi imaju tzv. grebene na staklenom dnu.

Cody je stoga objavila video u kojem zaposlenica restorana objašnjava da taj greben ima svoju funkciju, prenosi Mirror

Radnica drži staklenku za papar naopako, prelazeći grebenima po dnu druge soljenke, kao što se vidi na gornjem isječku.

Zbog vibracija se papar sipa u glatkom, konzistentnom mlazu.

Zatim pokazuje kako ga trese većina nas, prije nego što se vrati na vlastitu metodu kako bi pokazala da djeluje daleko učinkovitije.

Cody objašnjava da su grebeni dizajnirani za 'borbu protiv kondenzacije' te zaustavljanje soljenki i paprenki koji lako klize po stolu, ali i da je druga upotreba dodatni bonus. Bizarni, ali korisni trik pregledan je gotovo milijun puta. Gledatelji su bili frustrirani te se pitali jesu li išta ispravno koristili prije nego što se TikTok pojavio.

Jedan je rekao: 'Zašto dizajniraju te stvari, ali nikada nam ne govore kako ih koristiti?'.

Najčitaniji članci